漢科咁die部機,有無人訂左,留個名跟進

40 回覆
5 Like 31 Dislike
有無師兄訂左呀, 收到貨未?
贈送兩件禮物你哋又揀咗乜嘢呢

我6月先出貨, 有排等

送顯示卡!?
唔係呀 買3070ti送兩件指定禮物
我揀咗電競耳機, 模組擴充
送倉底貨 都唔肯減價 搵水魚
垃圾代理,買水貨都唔柒買漢科
asus, 不了
全部死貨
看4寫明係die
期貨呢d野,唔會買,到6月會更低價。
好心學下自己砌啦
條list好撚伏

搵水魚清貨
嗰啲嘢要我自己畀錢一定唔會無啦啦走去買
有需要既一早買咗,冇需要嘅送都嫌佢阻訂
一體式水冷係咩牌子幾多mm?
我回緊display 咭送嘢
你要討論部機直接引用返部機啲嘢
呢個價還要用i7,我用AMD Ryzen 9好過
水冷是 Asus LC II 240

full list:
- I7 12700F (3 年保養)
- ROG B660I WIFI 主機板 (3 年保養)
- TUF GeForce RTX 3070 Ti 8GB 顯示卡 (3 年保養)
- Sabrent ROCKET-NVMe4-1TB (5 年保養)
- 32GB DDR5 4800MHz RAM (16GB*2)(3 年保養)
- HYTE REVOLT 3 內附 SFX 700W 金牌全模組火牛 (10 年保養)
- ASUS ROG STRIX LC II 240 (6 年保養)
價錢減左三千蚊, 希望取機時街價未負數
ITX 我未砌過又唔敢砌呀!
咁條數又抵喎
上面呢堆砌都要$16600左右
贈品嘅嘢梗係咁㗎啦
不過我都啱用 同埋有嘢送係開心的呀
砌呢部機要D技巧
https://youtu.be/jOZnbhXBuH8
真心平 可惜DDR5 得4800 水冷垃圾 SSD 半殘Gen4

中央處理器
Intel Core i7-12700F 12核心20線程 Tray (不含散熱器) $2470

主機板
GIGABYTE 技嘉 B660I AORUS PRO DDR4 ITX 主機板 $1758

RAM (記憶體)
Klevv 科賦 Value Series 16GB (16GB x1) DDR4 3200MHz $540
Klevv 科賦 Value Series 16GB (16GB x1) DDR4 3200MHz $540

顯示卡
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC 8G 顯示卡 $5880

SSD (固態硬碟)
Corsair MP600 PRO 1TB TLC NVMe PCIe 4.0 x4 M.2 2280 SSD $988

水冷散熱器
NZXT Kraken X63 280mm 水冷散熱器 $1120

機箱
Hyte Revolt 3 Mini-ITX Case - Black (包含金牌700W火牛) $1999

總計:$15894
總計:$15295 先啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞