車銀優討論區 (75) - Love so Fine後再次First Love~516 Ending妖精CB大發!

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
全部敏感內容
Loop埋佢首solo
https://youtu.be/k3g5Dn15Vc4
又係時候睇返
拍左兩年佢中意幾時播就幾時播啦
銀優Solo First Love歌詞中譯
Cr: notme1997

一起數著星星的這夜晚
Take you out 無論去哪
要出來一下嗎
想對你告白
我會再忍一天
You’re the one for me
You’re too good to be true yeah
在我心裡滿滿的
美好的事情全部都是你(你不知道吧)

First love 讓我笑得像個傻瓜
只要想起我的腦袋就總是一片空白
First love 想和你一起
在睡不著的人這夜晚
你是否也和我一樣

Ah 今晚也無法入眠
Ah yeah

閃爍的星星是否也在焦急
透過你的窗戶將我帶去
關於你的一切
全部call it love
每天只想擁有你baby

You’re too good to be true yeah
在我心裡滿滿的
美好的事情全部都是你(你不知道吧)

只要想起起我的腦袋就總是一片空白
在睡不著的人這夜晚
你是否也和我一樣

Ah今晚也無法入眠
Ah yeah 你是否也和我一樣

You’re too good to be true
在我眼裡滿滿的
這世界全部都是你(這就是愛情吧)

First love 即使是春天過去的夏天
還是秋天或冬天 四季的全部也都只是你
愈加強烈的我的心
非常的想你(你不知道吧)

只要想起起我的腦袋就總是一片空白
在睡不著的人這夜晚
你是否也和我一樣

Ah 今晚也無法入眠
Ah yeah 你是否也和我一樣
Ah 今晚也無法入眠
Ah 原來這就是愛情啊
睇完之後真係好敏感
佢做完都不禁怕羞一笑
當個島消失咗
好好聽, btw歌詞好唔初戀喎
佢變返最佳的一擊個樣
依排Twitter唔知做乜野全部都好敏感
快啲拍下一套劇
唔通銀優既初戀係咁
今日啲相都大癲 一陣食完飯搵搵
好多人都咁講
咁壞
打眉釘佢又carry得幾好睇
駐顏有術啊佢
Like Stars好聽過主打歌
依家聽埋銀優solo先
要收呢個造型嘅小卡
其實佢琴晚都講過話電影會上先過island
拍完都一直怕醜笑
把聲好溫柔好正
期待演唱會live
佢條腰又要打丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞