已經帶條女食Omakase, 但佢都係發哂皮氣

373 回覆
3305 Like 237 Dislike
最近放寬防疫限制, 又見尋日係公眾假期, 我咪提議試下Omakase

入到屋企, 條女問:「唔係食Omakase咩?」

我咪答:「Omakase 一詞源自日文「おまかせ」。 從日文字面上來看,おまかせ可以寫作お「任」せ,不難聯想到「拜託、全權委任」之意。即係今餐係我全權負責」

之後條女嬲到走左, 到而家都唔聽我電腦

...咁之前話食Omakase嗰時, 我又冇話唔係自己全權負責今餐,有咩問題?
最近放寬防疫限制, 又見尋日係公眾假期, 我咪提議試下Omakase

入到屋企, 條女問:「唔係食Omakase咩?」

我咪答:「Omakase 一詞源自日文「おまかせ」。 從日文字面上來看,おまかせ可以寫作お「任」せ,不難聯想到「拜託、全權委任」之意。即係今餐係我全權負責」

之後條女嬲到走左, 到而家都唔聽我電

...咁之前話食Omakase嗰時, 我又冇話唔係自己全權負責今餐,有咩問題?
有咩問題? 有冇CHING可以幫幫手
抵死
有咩問題? 呢排興Omakase, 咪試下食, 打下卡囉
我張係木枱, 都算係木板
無問題 咁你開po 黎做乜
啲女真係臭雞嚟㗎 有好西都食
我唔知問題所在? 條女嬲到而家
好波
女人正臭雞
成日睇D YOUTUBER食OMAKASE, 日日都講, 唔食又嬲
我都頂唔順佢, 但帶佢食又嬲

條女話送部ps5 比你 之後比呢部你 你會唔會嬲到而家
冇, 睇youtube 通常d 師傅都係用手傳遞
所以我都預先將爭鮮外帶壽司既包裝拆開, 再用手遞俾佢食
唔使擔心
我同你條女去咗酒店
我哋玩緊性愛Omakase
我都覺得自己好波
所以唔明條女嬲乜
你係咪無學啲師傅咁撻鳩啲魚生?
直接撻落條女塊面度食啦八婆
咁條女就會覺得你好man
會心入面準備定今晚同你二菇二菇
師兄好波
呢部係假野, 連基本運作都冇
但我嗰餐Omakase, 係實實在在有得食, 真實食物黎
係咪撩完西未洗手
條女知自己有西臭咪發脾氣

佢唔會出軌, 我信得過佢
醒一醒 你根本冇女朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞