[MOOMOO]MAMAMOO討論區[50]等團cb等到頸都長埋

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
電影歌
痴線啲開咪聲真實到
新木報到 多多指教
20年睇queendom識mamamoo
搵左好多佢地嘅表演黎睇 越睇越鍾意2
最後入左坑 第一次追星

特登down返連登個app黎追星 mon左po好耐 終於甩左p牌可以瘋狂like大家啲po

期待團合體德國show
恭喜入坑
歡迎 入咗嚟你就出唔返去
多謝 佢地真係好正 唔會令人後悔入坑嗰隻
唯一嘅遺憾就係太遲認識佢地
今日終於見到四個人久違合體
出唔返去嘅感覺非常好
冇錯,首先實力當今kpop女團無人能及,私下玩得冇偶像包伏,傻仙最反差其他女團真係好明顯睇得出就住就住,偶包勁重,另外仲要四個人小公司一齊打拼情同姊妹,輝莎中學開始就一齊追夢,日月就入公司後成為彼此best friend,實力、團魂、性格全部都無可挑剔,入左坑真係跳唔出
https://youtu.be/bHxWC6rQkEI
雖然知道佢哋以實力聞名,但係再睇返佢哋出道至今嘅舞台都依然會驚訝,一出道就有完全專業歌手嘅唱功,仲係四個都係,四個一齊和音係直頭藝術境界,再睇返呢兩代其他女團啱啱出道係點樣,就會更加佩服崇拜Mamamoo
冇辦法啦,Mamamoo咁正
佢地嘅舞台係會令平時睇完劇 電影or其他片唔會再睇多次嘅我 再再再返煲 間唔時又loop多次
完全認同
有比較之下Solar果兩場聽得最爽 咪聲勁清 一唱就蓋左墊聲
Spit it out果場簡直電台live嚟 好誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞