[Forza Milan] AC米蘭球迷討論區 295

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Keep到,賤種烏雞進攻基本上靠晒佢,重要性同綠貝係西瓜皮差唔多
但佢好似踢左邊?
中間ss位 隨佢自己鐘意去左中右
Fabrizio Romano to
@CBSSportsGolazo
: "I see them signing a new center back, new midfielder, new winger, and a new striker this summer."

中堅 botman
中場 Sanches
翼 ????
前鋒 力子
咁樣?
着眼未來都係搵D後生D既埋手好D
希望origi外仲簽多個啦大哥而家好似真係會退
個膝頭傷好似好難搞?
右路睇下係咪真係放走 c7 同沙律
留美欺就後備 搵個真係正選級 打聯賽同歐冠
攻中就點都要搵
伊巴好似話呢排都keep住膝痛
#Gazzetta: Probable XI AC Milan vs Atalanta

(4-2-3-1): Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo - Tonali, Bennacer - Saelemaekers, Kessie, Leao - Giroud.
我覺得c7就走硬 綠貝創造力強啲 爆佢就衝擊力強啲 睇下攻中位置搵咩人囉
迪路打右邊好似都係差啲
我覺得搵番個打慣右路嘅會好啲,唔係最後只會一樣塞死晒喺中路
佢都係退架啦, 希望可以生生性性捧杯埋尾啦
antony
翼:馬列斯
前鋒:耶穌(睇news好似有傳過) ,Jonathan David,Nunez
應該跟ten hag去獌
自毀前途
之前已經有van de beek做人板
鏝城最新傳係耶穌
btw 箂切衝返上意甲了
收KC出古力啦
上場古力攻守乜都有
#SkySport: Stefano #Pioli is currently the second best coach in AC Milan's history since 1960 in terms of average points (1.96).

Fabio Capello (2.02)
Arrigo Sacchi (1.95)
Nereo Rocco (1.95)
Carlo Ancelotti (1.84)
Massimiliano Allegri (1.81)
皮狗
留古力、diaz、美斯同rebic做奇兵
場場都係咁,對面教練應該唔駛考慮米蘭換人嗰啲會有乜變動
如果最後一場西瓜皮送三分,30m買綠貝
皮狗定皮狗?
Second best 幾時贏個歐聯黎睇下
耶穌應該大機會去阿妓
翼既話早前咪勁吹Asensio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞