[Forza Milan] AC米蘭球迷討論區 295

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
條友上晒腦成日前面斷完就慢跑回防
同埋KC cover個範圍都係唔夠,如果唔係雙中堅都快,應該唔止輸一球
咁美迪中段開始專心做粗重嘢搭KC係打得好
傻東一嚟完全唔知做乜
有呢個諗法都正常
我都一直撐佢
始終真紅黑唔多
不過上季真係場場都柒
估唔到進步得咁快
對比隔離隻力架
KC保護唔到個中場嘛
入球show
單防中佢真係頂唔住, 最有用係臨尾晒時間
https://youtu.be/ABfSUkQURtE
再睇都覺得好熱血
古力解放到牙東
出diaz攻又無守又無
羅馬仔都算入得多波
出diaz好似打少個咁
Gian Piero Gasperini: "We are going to play in #Milan against a team that has had an extraordinary season, it will be a decisive game for both teams in a beautiful setting, it is fantastic to play these games."
阿東打埋進攻,一個玩哂
New contacts by Milan to complete the signing of Origi. The deal will be defined after the Champions League final. He will sign a four-year contract
https://www.youtube.com/watch?v=CQX6XRe7_sw
第一輪對真藍黑牙東都有反前場搶到波一條龍入波
之前已經show到佢腳頭重
係估唔到佢Tap in咁撚勁
以前要佢打節拍器真係弱智
意甲為咗慳皮淨係喺聖西路準備頒獎儀式

Should Milan win the Serie A title, Inter fans may be forced to quickly leave the Stadio Giuseppe Meazza after their match against Sampdoria to make space for the Rossoneri’s celebrations.
羅馬又比人黑
三隊同分,多三分嘅拉素下場又踢蛆,應該會搏盡搶歐霸席位
VAR咁撚明顯都吹,明黑鳩你
羅馬贏歐協聯咁拉素都係冇歐霸位
真藍黑下季冇得踢歐洲賽機會都大
羅馬第一球被逼害
Redbird傳得好勁
fsg
FSG 勁在邊度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞