姜濤幾時學埋《數據說的話》

40 回覆
48 Like 34 Dislike
冇計,IAN個勢不及ANSON,要靠呢D
咁你又唔可以用vph黎計,始終youtube成日hold 起啲view
收皮啦 p牌 pr
唔明,點hold?唔係隔一陣update?如果係hold,點解淨係hold姜B個首?針對姜B?
點會剩係hold佢個隻,tyson yoshi都講過佢後台睇同yt show出黎係唔同,之前loop過韓團mv都試過啲view會隔一陣先放,有時放咗啲view又會del番,所以每個鐘嘅數可以差好遠
I mean係成個channel冇hold,淨係hold佢個條片既數?
好似IAN 新歌keep住constant 20k左右,其他都係constant,唯獨姜B比人hold?VPH係count 對上一個鐘既數喎,youtube會將條數hold幾個鐘?係既話點解唔係成個channel hold,而淨係hold佢一個?
你講既hold數機制應該同我cap既difference冇關吧
got u拎咗嚟賣廣告
啲views梗係升緊
咁佢嗰首新歌,個數浮動係會大啲,ian個首同是,你cap第二張圖都比你上一張少咗幾千view
同埋yt hold幾個鐘view好出奇咩成日都會la
who?
咁其實首首鏡嘅solo都會拎黎賣廣告
差在多定少
屌你老母,鳩噏都有個譜啦
收皮啦tvb pr
包電車用晒d budget
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞