姜濤幾時學埋《數據說的話》

40 回覆
48 Like 34 Dislike

GOT U 每個鐘有成差唔多2萬view,係數學模型黎講都叫make sense(就算係造數都唔過份至少唔容易踢爆)
姜B首《作品說的話》真係說左個幾撚大既大話,頭幾日拉晒人去吹奏,6日300萬view,我當你頭幾日爆晒,之後每日都應該有10萬啊,每個鐘點都有4000幾view掛(就算當係用bot刷)
你老世係咪唔記得買view,睇返hourly得返一百view per hour,真係慘撚過死,仲好意思話成街都係fans,連jeremy D fans都記得keep住同佢買view,你D fans呢?係唔記得買view定係首歌太廢真係冇人想聽?
藍色字個function係咪chorme D extension黎?
咁撚仆街連每個鐘有幾多view都show到?
新排位:

上弦一Ian
上弦二Edan
上弦三Jer
上弦四AL
上弦五AK
上弦六Jeremy
下弦一Ginger

Anthony搭單唔計,姜B正式跌落下弦

不過一陣姜B俾人笑完,佢啲fans好快又要去幫佢買view谷數,即刻變返10萬vph
係,已經上返600VPH
行動迅速,造假天團
都係比唔上ian每個鐘有成2萬個人聽咁勁
唔好聽就係唔好聽,點吹奏都無用

真正讓作品說話
多數嘅PR Campaign係大概一個星期嘅時間
但件Product差到無人聽咪穿煲
姜B都真係幾忙
原來要管埋youtube
辛苦了姜B

出完po之後變返6400vph下次唔好買買下停
國際級巨星 billie ellish 舊歌平均都係幾百VPH,新個第2條多人聽係得5000vph

JUSTIN BIBER 8日前新歌都係12kVPH

睇黎mirror唔單止係香港最紅,一早已經超越亞洲,好快係全球最紅
希望樓主繼續定期更新下佢地啲MV數據
鏡粉最叻話Mirror啲MV冇買到views
講真,呢首歌姜糖都覺得難聽
最好就寫個bot定期cap下screen,不過真係好無聊,佢地做假做得太明顯
第一頁個cap圖就證明姜粉只會幫手買view,唔會自己去聽
咁你應該唔知咩叫黃金48小時,可以Google下

同埋yt 冇得用bot 因為會detect 到倒扣得個吉

Fans 刷就一定,全世界fans都要咁做如果唔係會上唔到music trending . 你見外國YouTubers 都會做呢隻歌嘅reaction video就知view 數好重要,係最平衝出亞洲嘅宣傳方法
之前以為工作人員
黃金48小時google完都唔知你想講咩
不如直接拎個數學model出黎研究下啦

modelling 黎講,如果一首係冇任何外力情況下,只係做過one-off 宣傳
唔使同我講用fans刷,大家都做假咁冇咩意義,變相即係唔做假就等如跑唔出既話,係discourage 堅持唔做假既人
Ian啲view數勁誇張
有冇必要買到咁明顯
定係fans各有各買無夾過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞