抽左兩個禮拜快期

200 回覆
14 Like 2 Dislike
仲有冇人幫手抽
抽唔到 入去到禁完日期 之後果步先話您選的日期已經冇晒

Same
初初以為用wifi慢 50mbps
轉插lan線 全速500m光纖都係咁慢
日日都係揀左日子確認果下話所選日期無哂
Dklm

我個牌12月先夠期
部隊尾10月尾
其實係味直接普通期算9數
準備抽 想問地點果啲有無攻略
有無話邊啲多啲位?
有無咁多人肥佬要抽期呀
同康記排做gym個course有得揮
各位如果想抽嘅可以留一留tg 如果想自己試一試嘅可以跟我上面提到嘅方法
仲有冇人幫手抽

係正常嘅 因為好似我咁熟手 今日都係衰嚟一步
仲有冇人幫手抽

Same
初初以為用wifi慢 50mbps
轉插lan線 全速500m光纖都係咁慢
日日都係揀左日子確認果下話所選日期無哂
Dklm

不過唔較網速事 係手速事
準備抽 想問地點果啲有無攻略
有無話邊啲多啲位?

冇嫁 一樣多人抽 但係香港區真係唔建議
排普通期算啦
排普通期算啦

如果對自己手車冇信心嘅我都覺得普通期好d 希碼多d時間學
排普通期算啦

除非你手車好排快期冇問題
但如果你手車唔掂不如排普通期俾多啲時間自己練習好過
師傅搵人代排收百五
利申:拎左P
師傅搵人代排收百五

公價300喎好似
我係師傅幫我抽架喎
我仲以為個個人考車都係師傅抽快期
利申 已甩p
同樓主同感,我都係抽左2-3禮拜,終於抽到,就快考
宜家都係好有心得,有機會都想賺外快 haha😂

我快到一入去有5個日子揀 你有冇我咁快先

巴打求求你幫我抽或者教一教我抽 日日晨咁早起身排都係排唔到
加我TG好嗎

https://t.me/RON499
師傅搵人代排收百五

公價300喎好似

sorry170邊到黎公價
師傅搵人代排收百五

公價300喎好似

sorry170邊到黎公價

上網自己google啦 你估個個師傅都唔洗做仲得閒幫你抽咩 佢收你170要辛苦早起 不如陰9你考多次 收你1600租車錢好過啦 不過你咁都幾好彩嘅
樓主堅有心得喎
真係幫我抽到留返個正皮先
希望唔洗再揾巴打幫手
排普通期算啦

普通期依家排到4 5月呀屌
[ quote]
排普通期算啦

普通期依家排到4 5月呀屌[/quote]
唔會出年4 5月掛
我今年4月肥左 排普通期排到今日(7月)考喎
排普通期算啦

唔會出年4 5月掛
[ quote]
排普通期算啦

唔會出年4 5月掛
我今年4月肥左 排普通期排到今日(7月)考喎[/quote]
如果乙丙都肥就排半年 如果丙肥就2個半月 普通期
有班人係出面用機械人抽架,你唔夠佢地快

有間代抽要800 話2日抽到

我全自動人手 幫左大約8個fd 最耐都係4日 但5個都1日 所以我覺得其實唔難 但要經驗

幫幫手可以嗎?
萬分感激
https://t.me/TD4000

可以 今晚覆你

巴打 可以幫我下嗎 好想快啲考返黎
我可以比俾水腳你

https://t.me/Rysml
[ quote]
排普通期算啦

唔會出年4 5月掛

如果乙丙都肥就排半年 如果丙肥就2個半月 普通期[/quote]
原來係咁
我淨係重考丙部
問1137
考3次1TAKE PASS
排普通期算啦

唔會出年4 5月掛

如果乙丙都肥就排半年 如果丙肥就2個半月 普通期

原來係咁
我淨係重考丙部

我重考過丙部兩次排普通期都係兩個月左右
兩部份炒哂真係要等好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞