荃灣豬肉檔現型男店員似明星 主婦慕名買餸

326 回覆
331 Like 94 Dislike
想去買餸
除咗罩先講
一排煙屎牙
同 食過 有異曲同工之妙
做乜一聽到人講mk就起鋼
見到心口個紋身就知唔撚掂
仲靚仔過大部分mirror成員
對眼幾靚
荃灣福來邨室內街市都有檔豬肉檔個豬肉佬係靚仔黎架
每次經過買餸都見到
咁主流審美眼光又會跟住時代變嘅,最簡單例如以前好興喇叭褲㗎,依家反而係窄腳褲嘅天下;又或者以前好興Bee Gees嗰種蛋餅髮型,去到九十年代就變咗飛輪海頭。
幻想下李家超賣肉
以下純粹尻up ,聽番黎 ,可能有誇大成份,信唔信由你。唔爆佢全名就叫佢呀豬
佢中學叫呀豬,已經好型好陽光,可能係因為青春期喇。佢啲女朋友一個接一個。每條女都係又校花又乜長物長咁。
所以佢身邊都重女,啲仔當佢仇人,係有幾件一係醜一係肥嘅師弟日日痴著佢。一到放學就一大隊女子兵咁放學。又去機鋪、卡啦ok、船P。

我都有留意佢,咁係正嘅。咁岩我細佬就同佢一屆,聽到樣都幾撚痴線嘅野。我地係知道佢賣豬肉又提番起呢件事。

大概就係咁;有一日佢地去船P,佢條女咁岩有事去唔到。咁佢同班fd如常咁玩喇。飲飲食食,比堅尼好正常。呀豬落完水上番船,都飲唔少酒,(聽番黎係比班女硬隊酒),最後緊係醉左,比班女拉左入船倉啲梳化,一共好似6條女有4個女借機咁就入左 ,其他2條毒女只係睇水同食花生,啲仔無係現場,都係甲板到但知道呀豬失蹤左一陣估到咩事。
過左幾日,聽講佢同級有人話有流出,但我從未見過相同片。我細佬話都係果幾條仆街部手機見左一眼都唔夠幾秒。幾條女禽著左呀豬,呢件成為左傳說,起馬同級超過一半都知道。
咁咪等睇下除罩樣囉 包你屌鬼
修眉 雙眼皮
帶口罩個個都可以變靚仔
因為連個鼻都遮埋
扁鼻高鼻已經好影響個樣

你可以自己試下
當然個頭唔好咁柒
呢個係天水圍細翼哥
日日比班c9目及都冇嬲,都幾大方
口罩男神 除咗罩之後我唔知
師兄輕度?
我只係想保持佢個樣神秘,不竟我偷佢相
不過睇返佢啲相,確實係有啲似羅志祥
心口好似有一大個紋身
你老母就係唔識煮飯
食垃圾食到你個閪仔咁撚on9
豬肉佬版AK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞