剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(216)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
叫佢收檔啦,懶情深 唔撚要完人就講埋呢d生不逢時,相逢恨早既野
咪撚受佢呢套呀
心態未ready嘅話
到三四十歲都可以未ready
講到尾佢就係自私,邊有得如果,人會變,25歲先遇到都未必會開始

唔需要為佢傷心,搵過另一個對你更好,識得珍惜你嘅人啦
我就係執野走果刻佢都冇留我。。。
佢到依家仲未覆我幾時傾
Exactly,呢D人根本無情扮咩情深
點解你仲想搵佢傾?擺到明佢個心完全無你,你諗住傾D咩?
講撚到自己都係受害者咁,屌佢老母啦
真係愛既18拍到30同25拍到30有乜撚野分別,自己想食多d女就認啦
唔知啊可能完完全全咁樣講清楚晒啲嘢
天真過天真嬌 客套說話黎嫁咋
d撚樣成日頭痛肚痛叫完車都同我講唔好意思我都唔想叫嫁,我次次都話唔緊要我最鍾意幫人,唔通我真係咁諗咩,我心入面屌緊佢老母啦
咪就係,有時真係覺得個世界好荒謬,扮情聖D女就死心塌地,調翻轉又唔見我地會遇到
我唔覺得佢會出黎同你傾,就算肯出,都唔會傾到D咩

一係你有D咩,就一次過千次字打哂佢發洩哂出黎,講完睇下佢有咩反應
男人唔壞女人唔愛 不過自認player都冇呢d咁乞人憎
屌可能我到呢一刻就係仲係太天真
唔撚識醒
我諗就一定有一次嘅
因為佢仲有啲嘢要俾返我 咁就可以順便傾埋
我已經寫定左封信比佢 當最後一次我想同佢講嘅嘢一次過講埋 反正之後都唔會再有得講
唔好打千字文啦,成熟d講幾句算啦
真呀,咩唔好意思,咁唔好意思你就咪叫啦,好好玩呀?

我勸層主你,佢連執野走都唔留你,證明左無可能再翻轉頭,佢搵翻你都唔好咁傻
要我做壞先溝到女,咁我寧願單身食花生算
竟然係寫信……我真係好佩服你,真心

真係唔好咁傻,趁過幾日連假,快快脆脆解決哂佢,重新出發,唔好再拖,對你有害無益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞