[NSWER] NMIXX 討論區(3) - 526 kyujin 生日快樂 Kcon 順利舉利 幾時再CB

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
拖到9月分分鐘撞ive同le
最重要係9月嘅話 今年點cb多次
唉 集氣下星期有
呢個時間點出Photobook而唔係cb消息 sad左 唉
但其實cb多1次 出年年頭先再cb都可以接受

反正新人獎都輸咗9成
主要我想睇多d佢哋 都係果句 今年競爭大+O.O反應麻麻 係咪應該快d cb呢 曝光率好緊要 俾人拉得太開 越遲越難追

同埋真係好期待佢哋嘅舞台同新歌 8月已知有賽車開幕禮同KCON 可唔可以有新歌表演呀 要O.O同TANK到幾時 雖然我好鍾意睇佢哋Cover但想睇新歌了
https://www.instagram.com/p/Cf5s1RrL0SZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
第一張幾似Jinni 睇到心諗係邊個
竟然師姐先
唔一定遲過師姐CB嘅
新團官宣預購到回歸20日夠做啦
一早預左TWICE係8 26
佢哋8月頭仲有少少機 7月25號前都冇消息就疊埋心水9月中
https://twitter.com/NMIXX_official/status/1546894922371870720

跳thunderous 好型好值得6個睇哂冇時間都一定要睇Kyujin
一開IG就俾吳小姐靚親
成個人彈一彈
Project Reborn宣布組合Fromis_9, NMIXX, OH MY GIRL Banhana等組合將加入"暑假計劃"的第一批陣容。

此次新推出的《暑假計劃》將由女子組合重新詮釋適合炎熱天氣的清涼氛圍的熱門歌曲,向聽眾們散發清爽新鮮的魅力。 ​​​

Summer Project終於蒲頭
Cute
人間蚊拍朴真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞