[NSWER] NMIXX 討論區(3) - 526 kyujin 生日快樂 Kcon 順利舉利 幾時再CB

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
太遲睇唔到了
出道三個月嘅新人
Lily真係...不愧係做左七年練習生 唱功、音準完全輾壓
Sullyoon我覺得係一個水準以上嘅Lead Vocal 同埋我鍾意佢好放膽唱

Move your body大半首個編舞都彈下彈下咁 但係成隊聽落都冇話唔穩
見到有留言: Lily can I be your kangaroo?
最撚恐怖係abcd sullyoon一出嚟就覺得好好聽 然之後一路都覺得其他人好好聽 但lily一出嚟係明顯感受到再好聽咗好多 完全唔止係一個idol
睇晒咁多個舞台 佢哋真係好有感染力好熱血
Sullyoon唱movexxxxxxx 同abcd把聲好唔同 原本可以咁厚
聽咁多Western pop+係母語
Gayle果首 Haewon唱得好好 唱出身價
Kyujin跳舞真係幾好 企Center係完全壓得住 15歲 真係誇張
同埋Beat Run向後翻互疊果段好危險下 見到都驚 Haewon啱啱先好番
[KCON CHICAGO] 💜
KCON 2022 Premiere in Chicago DAY 1 LOGOUT with @OFFICIALBTOB & @CRAVITYstarship & @NMIXX_official

See you tomorrow KCON-ers😍

#KCON #KCON2022Premiere https://t.co/Njwqd9oEZX

Minhyuk後面Bae個樣
根本係一個呆萌純真細路
全部Stage再睇左一次 真係好正 好勁
6月18號Dream Con唔知有冇新Stage呢
幾時Cb呀 我對佢哋d stage好大需求
https://youtu.be/VjTLqbN2ll0
Kyujin好勁
呢個編舞 真係睇到好驚佢哋受傷
好正
好似越睇越正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞