【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十九)】

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
之前Anson Lo六年前夕都post白色觸光,不過d人話6月3號唔計
如果姜濤真係打入中國市場而班鏡粉都不離不棄咪得囉
所以好悶
黎黎去去兩三個point
最多今日搬埋老燒笑兩句
然後每日拎兩三個七八九十年代既成功例子

鏡粉癲 你又陪佢癲
又唔認自己癲埋一份 左兜右兜加啲暗串
你都話自己同游學修比係侮辱 何必日日用airtime同鏡粉泥漿摔角
d鏡撚 唔記得哂
上年選舉 政府搵Mirror 拍廣告
最尾viu 冷處理 拍到勁求其 youtube又關埋留言 謠傳有30分鐘版本 最尾都無播到出街。
大家都知mirror 代表嘅係乜嘢 viu 都好清楚。
呢d 共產黨有哂record啦。
係屎坑開就得既
唔係佢講先邊會炒到咁大
著黑衫衝擊狗隊防線
下 佢個班真係攪政治 點同?
mirror係揾食 幾時有政治?
呢啲所謂衝出香港只係香港人換個地方圍爐
同國安法一樣 只係影響一少部分人
我覺得係觀察緊 未出手管
同埋你留意返bts 粉絲係唔同國籍
唔係mirror 咁 衝出香港但都係得香港粉絲去支持
唔洗共產黨出手,TVB都已經唔同好多被指暗黃藝員續約
擺到明係公司安排姜B咁講架啦
之前Viu一早出左8大主力發展藝人,仲有魯生而家調新職位我估都係主力做呢樣野掛
你知唔知 港台落左order 唔可以播 黃色歌手嘅歌,莊正,小明,國腎有d歌係禁播,我係聽雲海同港台dj 講
香港始終搵唔到錢.得毒講佢地去台灣都唔會紅
洗唔洗要跳埋樓先知跳樓會死呀
依啲咁嘅行徑 啲忠誠廢柴會做有幾出奇呀
送中條例都係條臭閪八婆搞出黎 你有冇咁蠢呀大佬
on9
何韻詩佢地真係攪政治 打壓你好合理
mirror只係明星 揾錢 大陸做乜要打壓佢

唔通大陸又打壓四大天王?
中共思維唔係正常人咁諗野, 英國佬就係行呢套.
反正谷針,維港倒數show你班黃絲都追住黎含。搞少D政治,何樂而不為?
係有黃營既人唔鍾意mirror
但都好多係有其他目的不斷撥火同發插其他agenda
算啦,講埋今日ok嘅,之後再講就真係多咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞