【虐貓蘇馬斷腳死】阿仙奴21-22球迷吹水區 MMVIII

1001 回覆
8 Like 13 Dislike
Largest xG under-performers this season:

◎ B. Mbeumo - 4⚽️, 9.11(xG) = -𝟱.𝟭𝟭
◎ H. Kane - 12⚽️, 15.84(xG) = -𝟯.𝟴𝟰
◎ A. Lacazette - 4⚽️, 7.79(xG) = -𝟯.𝟳𝟵

以percentage 嚟計 拿卡好撚癲
唔信佢打得起,其實賣出去既青訓都應該set2次轉會分成
阿po手畜是咪同N賓割席
唔set option to buy
史特加都未必畀咁多機會佢出場
最後收返10m都Ok喇
冇記錯Malen都有set 不過其實收得唔多
呢期邊到買波衫平
Malen, bennacer 都有,不過佢哋再轉手/下手先值$
唔信收得返10m
收返3m算係阿狗一向買賣水準
Flores未踢1隊已經上到大國腳算係咁
3+ 30% sell on應該10m係ok
咁要睇史特加係咪屈到西咸25m買
班人成日開膠post互含上熱門
唔知乜人乜心態先做呢啲9野
有無下季實體版
想睇下有領係咪柒左
暫時只買黑色個件
https://www.instagram.com/p/Cc94NWEjrBt/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

想點呀果柴著拖鞋影相

溝女羊好過玩條人妖黑妹啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞