PS5 機主討論區 (63)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
部PS4上年打完Destiny 2之後無開過,個陣未有PS5 game想玩,無諗住抽所以PS Plus無再續落去,換左4K mon,近排想玩黎軌/審判又唔想再用部初版PS4 1080p玩先開始抽
加埋黎軌/審判都唔洗online玩,又唔知幾耐先抽到,咪買住一個月算,中左就唔再續,唔中先再續,點知依加停左唔比續
thx 師兄
全新的PlayStation Plus | 將於5月23日推出
您的會員身分將更新,但您不需要採取任何行動。除非您的會員身分在新服務推出之前到期,否則您目前的會員身份將在新的PlayStation Plus服務推出後自動轉移至同等的定期服務方案。

請放心:
• 您的新會員身分將會包含您目前享有的所有相同優質PlayStation Plus福利。從每月遊戲到多人線上遊玩,所有優質內容都將保持不變。
• 除非是您自行選擇對定期服務方案或付款頻率進行任何變更,否則當新服務推出時,您的定期服務費用不會增加,付款日期也不會變更。
您隨時均可輕鬆升級到享有更多福利的方案。若要升級,您必須支付目前方案和新方案之間的差額,此差額會根據定期服務的剩餘時間進行調整。

以下是各個會員層級包含的內容

PlayStation Plus基本(Essential)
享有與目前的PlayStation Plus會員相同的福利,例如:
• 下載每月遊戲
• 獨家折扣
• 保存遊戲的雲端儲存空間
• 多人線上遊玩的存取權限
現有PlayStation Plus會員的福利在這個會員方案沒有任何變更。

PlayStation Plus升級(Extra)
• 享有基本(Essential)層級的所有福利
• 新增內含多達4001款廣受歡迎的PS4和PS5遊戲的目錄,包括:
o 《Death Stranding》
o 《God of War》
o 《真人快打11》
o 《Returnal》
o 《Marvel’s Spider-Man》
o 《Marvel’s Spider-Man: Miles Morales》
• 每個月都會有新遊戲新增到遊戲目錄中,而其他遊戲可能會離開服務。

PlayStation Plus高級(Deluxe)
• 享有基本(Essential)和升級(Extra)層級的所有福利
• 提供在初代PlayStation、PS2和PSP世代中,深受喜愛的經典遊戲下載選項。
• 此層級也提供期間限定的遊戲試玩服務,可讓客戶在購買特定遊戲前先行試玩。
如果5月無game想玩就唔upgrade住
清左switch堆game先
清晒買左堆game先考慮
好在之前特價無續到好多
VRR 係咪淨係開自動就得?
定係要開埋下面 個選項?
開埋
好 唔該你
尋日專登down番隻 drift 5 黎試下
Lm
堆game有啱嘅先升啦
如果唔係白比
8達通個app有顯示乜野食到燒廢券
點數卡唔計
利申中過伏
眼大睇過龍自膠
終於於換到PS5
但係想問下部份分PS4同PS5版本遊戲 SAVE點繼承?
因為我隻F1 2022同LEGO (數位版)巳經將PS4 SAVE下載到PS5機度 再下載完PS5版遊戲之後, 係讀取唔到個SAVE......
睇怕隻對馬戰鬼都係咁情況(牒版, 未裝)....
咁即係有冇中伏呀
總之可以用燒廢券買點卡啦
5月幾時抽?
藍店
屌那星 一年都唔夠個黑色ps5手掣就壞左,自己向左郁,唔知係粒菇定左掣,fuck
一啲啲game,有啲就咁就讀得返,有啲要開返ps4版去轉save,有啲直情當兩隻game讀唔到舊版save
唔係有保養
F1 2022出左啦?
SOR師兄
打錯左 係2021
但係2022 將會係7月1號出...
星期2拎去睇下有冇得搞先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞