澳洲揸柴油車定電油車抵玩?

150 回覆
0 Like 0 Dislike
10000AUD買咩棍仔車好

Lancer ?

Lancer麻麻 GC8好似唔錯

唔識睇唔識試就GG

Type r

澳洲好似好少TYPE ep3又唔夠錢買 fn2又覺得佢柒同埋慢 dc5r好似都out bud

早排有幾架type r 賣不過你唔通買黎做daily 咩

daily真係無乜所謂 我想要返啲性能 巴打仲有咩車推薦呀
btw Holden 03打後嗰推V6 V8都賣得好賤 有無伏? 我無接觸過holden thanks bro

type r 依啲車做daily 你再賣出去會後悔
Holden 同Ford 就得直路冇灣路

唔識睇唔識試就GG

Type r

澳洲好似好少TYPE ep3又唔夠錢買 fn2又覺得佢柒同埋慢 dc5r好似都out bud

btw Holden 03打後嗰推V6 V8都賣得好賤 有無伏? 我無接觸過holden thanks bro

想搵架好玩啲嘅車都咁難 其實好想買路筍 但好貴
而家睇緊迷姦225CUP 好抵玩

唔識睇唔識試就GG

Type r

想搵架好玩啲嘅車都咁難 其實好想買路筍 但好貴
而家睇緊迷姦225CUP 好抵玩

巴打你有咩要求先?因為一萬又要好玩有啲難度
Holden Commodore V6
Holden Commodore V6

轉彎好似坐船咁 不了
一萬蚊 dc2r 本田副引擎都幾"come"
同樣想知一萬蚊有咩選擇

有保養就係,冇保養佢仲要下下過轉你都唔好話唔過癮
新手想問下點睇accord euro 7th gen?

想要euro r 但係澳洲好似無euro r

同埋cl7 cl9有咩分別
eofy sale架honda civic好似幾抵玩

有保養就係,冇保養佢仲要下下轉你都唔好話唔過癮
如果唔怕玩舊車,1萬蚊玩下Supra , Skyline , Silvia 果d 都不知幾過癮
如果唔怕玩舊車,1萬蚊玩下Supra , Skyline , Silvia 果d 都不知幾過癮

一萬嘅supra 同skyline 全部冇牛喎,個啲車好多都比鬼佬叫ricer得個樣
同樣想知一萬蚊有咩選擇

日本兩門
Toyota 有 celica同 MR2,不過MR2好多都係伏因為係出club plate,如果你出返普通牌好多嘢要換
Mazda 就 Mx5
Nissan 咪skyline 同 s13個啲不過又係伏多,比人玩到壞就賣
歐洲兩門
Audi 就 TT
以上都係棍仔

car sale 同 gumtree 有多啲睇
同樣想知一萬蚊有咩選擇

日本兩門
Toyota 有 celica同 MR2,不過MR2好多都係伏因為係出club plate,如果你出返普通牌好多嘢要換
Mazda 就 Mx5
Nissan 咪skyline 同 s13個啲不過又係伏多,比人玩到壞就賣
歐洲兩門
Audi 就 TT
以上都係棍仔

見到有架dc5r 賣緊13k
同樣想知一萬蚊有咩選擇

日本兩門
Mazda 就 Mx5
歐洲兩門
Audi 就 TT
以上都係棍仔

見到有架dc5r 賣緊13k

巴打澳洲邊到?
我mel
電油$1.1/L
柴油$1.3/L

電油平過柴油,柴油又好似可以行多D

歐洲柴油車一年行唔夠會塞死氣喉

唔明你咩logic 人地設計得又點會
電油$1.1/L
柴油$1.3/L

如果塞 係你行得唔夠快 行返耐啲 積多啲入死氣候,會自動燃走啲廢料
利申 做汽車排廢
同樣想知一萬蚊有咩選擇

日本兩門
Mazda 就 Mx5
歐洲兩門
Audi 就 TT
以上都係棍仔

揸緊Celica
10000AUD買咩棍仔車好

Lancer ?

唔識睇唔識試就GG

Type r

唔等多幾個月等新款? 雖然過哂budget...
電油$1.1/L
柴油$1.3/L

如果塞 係你行得唔夠快 行返耐啲 積多啲入死氣候,會自動燃走啲廢料
利申 做汽車排廢

歐洲柴油車死氣喉中間加左filter,就算你行得快但你行得唔夠多都係會塞
如果去超市coles/woolworths買野買滿30蚊,張收據底部會有入油coupon
每L減4仙
琴日入 91 6.4港幣1L

人地先加價再減,,,,,伏已中啦
如果去超市coles/woolworths買野買滿30蚊,張收據底部會有入油coupon
每L減4仙
琴日入 91 6.4港幣1L

人地先加價再減,,,,,伏已中啦

冇人叫你加價先去入
電油$1.1/L
柴油$1.3/L

利申 做汽車排廢

歐洲柴油車死氣喉中間加左filter,就算你行得快但你行得唔夠多都係會塞

再行多啲里程 到一定程度佢會識自燃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞