澳洲揸柴油車定電油車抵玩?

150 回覆
0 Like 0 Dislike
電油$1.1/L
柴油$1.3/L

電油平過柴油,柴油又好似可以行多D
睇款算啦

澳洲入油好平
如果去超市coles/woolworths買野買滿30蚊,張收據底部會有入油coupon
每L減4仙
琴日入 91 6.4港幣1L
如果去超市coles/woolworths買野買滿30蚊,張收據底部會有入油coupon
每L減4仙

我多數去BP, 好少去呢兩間
電油$1.1/L
柴油$1.3/L

巴打想買咩車先
如果有車既都無得你揀嫁啦
每L減4仙

我多數去BP, 好少去呢兩間

我無特定,多數價錢先決,除左啲細油站 liberty etc
如果無税既影響 一般要好粗咪 (5萬一年) 先揀柴油
柴油車車價會高點 維修又貴點
10000AUD買咩棍仔車好

Lancer ?

Lancer ?

RX8好似都買到

Lancer ?

RX8好似都買到

1萬買RX8你比多8千車房就得

有咩要求?

Lancer ?

RX8好似都買到

我頭先啱啱醒起同個朋友試過架4000嘅rx8😂
預左有問題,純粹想試下,睇下
覺得幾好渣,上到4,5千轉好正
電油$1.1/L
柴油$1.3/L

歐洲柴油車一年行唔夠會塞死氣喉

Lancer ?

RX8好似都買到

我頭先啱啱醒起同個朋友試過架4000嘅rx8😂
預左有問題,純粹想試下,睇下
覺得幾好渣,上到4,5千轉好正

要玩高轉大把車玩到,不過用RX8咁玩好快會後悔

Lancer ?

Lancer麻麻 GC8好似唔錯

Lancer ?

唔識睇唔識試就GG
電油$1.1/L
柴油$1.3/L

點睇hyundai i30 柴油版
電油$1.1/L
柴油$1.3/L

點睇hyundai i30 柴油版

Hyundai 對唔住真係冇好感

Lancer ?

唔識睇唔識試就GG

Type r

Lancer ?

唔識睇唔識試就GG

都識睇嘅 但都有啲擔心副車頭,有無人知REBUILD車頭幾錢到

Lancer ?

唔識睇唔識試就GG

Type r

澳洲好似好少TYPE ep3又唔夠錢買 fn2又覺得佢柒同埋慢 dc5r好似都out bud

Lancer ?

唔識睇唔識試就GG

Type r

澳洲好似好少TYPE ep3又唔夠錢買 fn2又覺得佢柒同埋慢 dc5r好似都out bud

早排有幾架type r 賣不過你唔通買黎做daily 咩

Lancer ?

唔識睇唔識試就GG

Type r

daily真係無乜所謂 我想要返啲性能 巴打仲有咩車推薦呀
btw Holden 03打後嗰推V6 V8都賣得好賤 有無伏? 我無接觸過holden thanks bro

Lancer ?

唔識睇唔識試就GG

Type r

daily真係無乜所謂 我想要返啲性能 巴打仲有咩車推薦呀
btw Holden 03打後嗰V6 V8都賣得好賤 有無伏? 我無接觸過holden thanks bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞