講真 Gigi 炎明熹係有料嘅

46 回覆
14 Like 148 Dislike
睇YouTube 真係唱得幾好
不盲反。
可惜佢投靠左tvb呢間老人院玩完啦

如果係viutv應該大把手足爭住要內射佢
佢收起個齊陰嘅話根本係好好樣
下 個樣咁都內射到
有圖?
仲有件Yumi又係寶藏黎 屈係tvb度浪費哂 出去實紅過viu果幾件阿嬸
諗起當年吳日言就係堅持個柒頭搞到紅唔起,明明大波靚女黎
得罪講句今次真係cctvb做得好過viutv, 起碼真係見到班後生努力練習比賽,靠實力得獎贏機會,唔係好似viutv咁,無啦啦整個牙祖出嚟用d個人on9 style求其揀d千奇百趣嘅人出嚟,最後仲要阿嬸入女團
真,唔入中央台一個夠淫,一個唱得又可愛
根本連開tvb都唔會
點會見到? 你睇開tvb咪知囉
做多左喇
睇tvb有幾咁奇?點解一定要揀一個黎睇?淨係睇viu就好光彩?乜年代呀大佬,mirror幫麥記代言就無問題?弱智先會覺得有問題就直接唔理,你越敵對先越更加要去理,唔睇邊知人哋有乜柒事,你有無見過美國會完全唔理中國
係你黎講更係唔奇
咁又係,呢d應該對cctoy嚟講先會係驚世奇聞
真 跟本開都唔會開個台
炎明熹都係睇連登班打手吹奏先知係乜水

條柒頭睇咪睇囉 睇完又講埋咩愈敵對愈要睇
搵啲垃圾理由求心安理得 廣告部就係多得你唔少
咁多YouTube Netflix 可以睇
偏偏要接收cctvb 既資訊 就收皮靜啦
我都廢撚時再應佢
佢自己都表露無遺
我聽咗佢唱陳僖儀隻歌 好難頂 好做作
https://youtu.be/7m6KsHExtME
https://youtu.be/brRsQDa-8xs
呢兩段live都好好

佢唱開既歌 中低音好 真假音轉換都好
如果唱到高音d就更好
咬字令到佢唱腔好獨特 實有人好buy 有人好唔buy

台下係個幾鬼馬 可愛既細路女
對自己有要求 好謙卑 對人好有禮貌

所以d人反黎反去咪不停捉住tvb同雙非呢兩樣野
冇所謂啦 又唔稱得上係佢既錯
最有門戶之見相信都係連登
已經多咗人認同Gigi
https://youtu.be/nkDhoyz_TKs

大家點評價呢首?
咁你睇咩台?
睇中聯辦viu?
有潛力既
但聽佢唱歌成日好似唱緊泰文好難頂
人地學咗唱歌咁耐,再加啲天份

Viutv 唔好講Collar班花瓶,紅到橫掃樂壇大獎既姜濤 AL有咩唱功可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞