[I/A] とある魔術の禁書目録 幻想収束 (5)就快又到炮姐生日了

985 回覆
1 Like 0 Dislike
5係之前swimsuit投票個個 有兩個都美琴都未出
講咗係下年出
屌你老母,300抽得咁撚樣,仲要唔中奧帝
魔神大獎 confirmed
4000左右

一下完咗
用晒手頭上剩返啲石
中咗三次黑貓 但其他全部唔中
屌那星5隻新角全覺醒,800張覺醒卷一日之間玩撚晒

收隊!
冇5星冇煩惱
高難易度參考隊thx
第一回合炮姐連失格打兩隻,娘娘死,魔神開技打自己
第二回合平A
入round2,炮姐丶失格開技,魔神平A,完

第一回合淚神連五和打兩隻,食蜂開技
第二回合平A
入round2,五和開技,淚神連食蜂平A
第四回合平A,完 (冇五和用書記index,冇淚神用前方,冇食蜂用亞娘集中光子)
淚神+魔神效果咪重疊咗囉

點解唔換index 超紅 咁淚神都上埋超屬
150抽兩隻新fes
你地挽埋我個份
淚神唔使開技,主要係靠assists做個定身+加攻效果,連攜攻擊個傷害會高過涙神index開技,而且制御不能有機會會移位,感電唔會,就算你第一回合殺唔到一隻起碼第二回合可以繼續打中兩隻,當然,冇魔神assists可以換index assists,不過五和就要換隻buff技角好啲

其他都不重要
近排呢邊我都hea砌 鋼鍊果邊太多野搞
12/27,一半勝率都冇
我連輸9場
Whatever la ,我都睇淡hea打,屌你老母全部對手都頭100名,我返屋企打飛機算撚數
有希望

應該點打法
https://www.youtube.com/watch?v=T4tLATEOyvc
Something like this
利申冇抽合作pool所以剩係打到1900萬左右
我隊野完全係課金隊,同阿媽係女人一樣,係毫無參考價值個喎

抄到20%

btw 印第安美琴咁好用個攻略網都係話A A級攻略網
可能係我自己運氣差,我覺得一般般啫

今次成日炒車,其中一個原因就係因為無頭同妹控食完一擊之後仲有50%以上血量,觸發唔到個效果,另一個原因就係個AI成日亂咁郁位

好奇問一句,我打咗三日而家先得15張extreme 劵是咪正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞