[I/A] とある魔術の禁書目録 幻想収束 (5)就快又到炮姐生日了

985 回覆
1 Like 0 Dislike
黐線,等級戰班撚樣一堆100名以內嘅對手,仲要全部角色都六星,屌你老味輸到仆晒街,公平咩
今晚生放送 下半場

我諗應該出埋黃巾軍同男豬
收到陳雲巴order 即出暗集中
等撚咗成兩年

Btw #16隻神裂完全冇其他人打嘅?
陳雲專用沙包
今次幻想祭啲角色冇隻好用嘅
咁咪好囉

合作完又合作跟住IF 都唔知幾多人俾佢搞到家破人亡
之前一直覺得IF啲機率好閪合作又一般,玩完其他Game 之後覺得IF啲合作同機率叫好啦,起碼唔會兩個月一次合作又或者200抽一隻活動pickup角色都冇
30抽麥野爆6星
隔離SE鋼鍊 玩緊抽8隻同款先突得滿
仲要未出突破道具 仲要突滿(6星)同5星個數值差勁遠

呢邊就算係Fes角 抽兩隻已經開晒技都算係咁

瀧壺好能正式
請你去死
我要超超
我就係受害者
上上次金布利我500抽連2保底(180抽)先突滿,上次泳衣活動兩隻角色我550抽連3保底夠膽死一隻5星一隻一星,今次活動單隻pick up我200抽一隻都唔中,果斷決定以後唔撚會再課,屌你老母同倒錢落海無分別,我繼續課if好撚過
我泳裝系列計埋保底換埋都係得5星福艾同1星雲妮
反而歪中其他SSR仲多
之後落黎都係儲石等下佢出突破道具或者FES限pool算
下下都要兩井先突到一隻5星真係會玩到破產
原來你地又有玩

嗰隻要爆星首先要爆自己張卡先得
冇辦法 鋼鍊太有愛 隻game又整得唔差
只係突破系統太on9 唯有等佢俾人屌到改
見營運twitter話抽蛋有問題 而家暫時熄左
但望落又唔見有蛋池消失 知唔知邊度出問題
梗係有問題啦 30抽就俾我爆6星麥野

但其他一張唔中
我原本都覺得隻game整得唔錯,直到我比我個friend屌:「你都戇撚鳩,你用幾舊水去買一隻戰棋game返屋企玩好撚過因為過唔到關而課幾千銀抽隻角色」,仆街又好似好撚有道理喎
如果有得回返晒頭先抽過既石就正
雖然我只係抽左廿幾下
手機遊戲好多時都係俾錢買你對佢角色既愛同持續既活動
console game入面未必有你想要既角色 例如齊鋼鍊角色既game真係唔多
同埋不停合作俾唔同作品既角色撈埋一齊玩都係賣點黎
至少而家課魔禁美琴我係課得開心
鋼鍊就真係睇下果邊營運搞成點先...
而家好似仲未搞得惦

se係咪摺得啦
爆左6仲抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞