免費塔羅占卜

386 回覆
2 Like 17 Dislike
嚟緊呢一年應唔應該轉換工作環境?
支持下巴打!

同而家個女朋友會唔會長久到落去?大家都好愛大家 但就成日因好小事吵交 我又成日吃佢醋 好辛苦

PS 男23歲

我諗大家對大家都無咩感覺,對方都想靜下,沉澱下,個女生可能本身都係一個高冷性格既人

出黎做野都幾年
岩岩轉左新工, 努力適應中。做野仲未上到手,感覺d同事都凈係顧掂自己, 加上個人好摺,已經好努力yo人同r食飯,心很攰。想請問呢份新工做唔做得長同開唔開心?
感謝樓主

大家關係應該唔太好,你可能有好多野想同個男生講,但個男生已經想抽離段關係,直頭已經轉身離開

塔羅牌最多睇未來3個月既情況,太長時間會有人為因素情況,所以純粹幫你睇未來三個月感情狀況

你未來三個月感情狀況似幅圖咁,有幾個對象圍繞住你
三日長假期, 小弟暫時答晒21/4或之前既post同TG 訊息, 如果有遺留, 最好TG同我講, 出post留言講都ok

繼續多謝各位巴打絲打既支持, 老帥都話有"功課"日日比我做, 令我養成個習慣, 係好事

有時候會同巴打絲打傾多幾句, 講起同自己心儀果個人或者同自己另一半有地方夾唔夾, 其實夾唔夾, 好多時講性格, 想法, 價值觀等

孫子兵法曾經講過: 知己知彼, 百戰不殆 (殆=失敗), 要知道對方既性格, 想法, 價值觀係需要時間, 但至少可以知己先, 而要知道自己多D, 或者叫"重新認識自己", 可以睇星盤, 首先就係知道自己出生年月日同時間, 然後搵出自己既星盤, 就會更清楚了解自己性格, 內心想法, 別人對自己既印象, 對家庭看法, 對愛情看法, 對朋友看法, 對事業睇法

所以有時同巴打絲打開塔羅牌之餘, 亦有幫各位巴打絲打睇星盤, 當然都係免費

暫時方向都係連登同TG會兩邊睇, 所以等候時間真係會比較長, 敬請留意

TG聯絡方法: crulyhairj

塔羅牌最多睇最近三個月內既情況
所以開牌幫你睇最近三個月工作狀況

張牌顯示你未來三個月內事業上會有新開始
Thx
我當你係問左2個問題

第一個問題,有冇得加人工?
應該無人工加,而且似乎宜家份工有幾大既不穩定性,可能係裁員會出現

第二個問題,會唔會有機會轉工?
只會你肯去搵工,去見工,都會有機會轉到工

可能你需要用心去做呢份事業,亦有可能出現你一個人要做2樣野既情況
多謝你
男 想問未來3個月既財運 同愛情 (非單身)
樓主 你好!
我係女,我下星期一有一個公司既表現評核,想知自己會唔會做得好。

想問下未來半年感情(尋絲
分咗手,想問復合機會大唔大
或者ex點諗
Thank you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞