免費塔羅占卜

386 回覆
2 Like 17 Dislike
絲 想問ex仲有冇諗起我
thanks

會遇到一個聽同事說話既上司,上司對同事同周遭既事都會關心既

幫你開左未來3個月既事業
5月事業都算穩定發展,6月有可能睇漏眼做錯野,7月靠當事人樂觀性格覺得會有好既改變

要注意6月份做事前要多幾分細心
麻煩晒
七月都係無改變
開塔羅牌我最多睇最近三個月既情況,時間越長,人為影響因素會越多,結果反而無咁準確

所以我幫你睇未來3個月感情狀況

你要去放低以前唔開心既事或者係傷害先,如果只係一直去諗以前唔開心既事同受過既傷,你會忽略左身邊其實有人重係用心用愛去關心你

放低過去,重視返真心關心既你,你可以慢慢整理你既思緒

同上司同其他同事都相處融洽
唔該哂

要主動行出第一步,要取得個平衡同要有溝通

唔好諗太多以前唔開心或者受過傷既事先

小弟暫時解到去#26

留言同TG我2邊都會睇到訊息,粗略估計宜家重有60幾顯未答,答左有問題再問既,唔會再開牌,純粹會跟返開左既牌去解釋

再次多謝咁多位既支持,我都想用心看待每一份功課,儘量每晚都答問題,但交功課唔想太Hea,所以攰或者不在狀態時答到既問題會少左

最後嚟個小總結
1. 開牌最多睇最近三個月情況,時間越長,越多人為因素影響,結果會有大徧差,寧可你三個月後再問我一次

2. 幾時出到pool,感情運如何,事業如何等等既一般性問題,我都歸納為三個月會遇到適合對象嗎?三個月工作狀況如何?

3. 塔羅牌唔會幫你做選擇,唔會話你知對象A定對象B好d/適合自己多d,工作A定工作B好d/適合自己多d?

你可以問選擇左A,有咩可能性出現?

塔羅某程度上會反映出個人身心狀態,再根據你自己既決定,得出可能性,亦可以比建議你點樣更好既自己,改變個心態,想法

各位問題既好壞,都可以幫自己同幫我一齊搵到個比較有建設性既答案

總結完,應該會清一清TG既問題先,我儘量跟日子去答,拖得耐既,歡迎TG溫馨提醒,多謝晒各位巴絲既支持

TG: crulyhairj
香港日日都變緊...令我覺得香港變得越來越陌生
有時無變未必係一件壞事
唔該樓主
但你講既第一步係?
第一步係要踏出去識朋友,當然包括溝通,圖中既聖杯講既係心靈上既溝通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞