【Libel】【突發】連登小器簿!以後唔使靠起底先知個會員係咩人!(3)

1001 回覆
234 Like 60 Dislike
Thank you
我A機連住GD AC得返7個libel

我B機仲未連上網
仲係舊list
有無方法拎個舊list黎用都好
可以試下喺B機匯出資料Backup咗先
然後喺B機登入返A機用緊嗰個Google Drive Account做一次同步
跟住A機再開連登會自動同步返啲資料落嚟
問題我點B機匯出
我一入唔係會自動更新?
chrome同firefox差唔多
但係AN個firefox冇安全性可言
喺B機打開連登之前

1. 去 https://drive.google.com 登入個Google Account
2. 去設定

3. 喺 Manage apps 揾 Libel
4. 打開 Options,撳 Disconnect from Drive

咁樣會確保 Libel 唔可以再進行同步
直至你重新連接Google Drive去Libel
你B機offline會自動更新咩
感謝! 救返620個

#585 Zetho(Wayland)
唔online又點入libel整
你最後係咪B機同步一次
然後A機再同步就有返哂B機啲資料?
如果Bromite work嘅話Bromite係最好選擇
chrome都幾難裝下
firefox就步驟幾煩下
要講低難度又要步驟唔煩an機其實冇得簡
返工先用到a機
宜定b機同gd 救返先
冇諗到要online入libel
其實都只係多咗裝Tampermonkey一個步驟
kiwi有Privacy Security問題
唔介意嘅kiwi都可以用
an機裝Tampermonkey唔係易事
多一個步驟都唔會有幾多人理你
唔用的
所以唔知有幾嚴重
喺呢個7月Libel有242個用家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞