on9父母俾個女餵馬騮結果被推跌,然後老豆想追打隻馬騮

583 回覆
665 Like 8 Dislike
好治癒
D🐵好臭喎
成個露宿者咁既味,你抱佢
捉隻馬騮都講到好似好難咁
你小學生黎?
monkey see monkey chase
"係咪起碼要有支行山棍 由馬騮一埋身就開始揮同喝佢呀"
"本身冇惡意對你冇戒心俾得你行近咁等係俾你捉到啦咁樣都叫反抗呀"
ching精神分裂?
毆佢老母臭啦。班畜牲而家好撚惡。
打一棍,即刻鳥獸散。
我倒轉睇 你情緒管理幾差先要同啲動物計較
"隻馬騮一埋身就開始揮同喝佢"
係隻馬騮對你有惡意,隻馬騮主動埋你身,呢個情況馬騮係有警戒心

"本身冇惡意對你冇戒心俾得你行近"
係隻馬騮對你冇惡意,你主動埋隻馬騮身,呢個情況馬騮係冇警戒心

仲有冇野唔明,我本身冇乜耐性,但見你弱能人士先解釋俾你聽,俾心機讀好d書加油
哈 又係垃圾廢中
呢班友真係抵死,
隻馬騮教緊佢哋咪撚再餵
猿人爭霸戰
金山路有班仆街成日揸車餵馬騮,而家d 馬騮見d 車慢駛,就會圍住架車等嘢食
會拆車
on9仔
佢就係埋黎想偷我個袋我先捉佢掟走佢呀
你唔撚係以為有人會無喇喇上山捉隻馬騮黎掟呀?

"一行近"係講緊佢想偷你野之前
佢會扮無野咁行近你身邊呀
成世剩係識入筷子未見過馬騮呀?
吹到打唔贏個d根本未見過馬騮山d馬騮
隻隻皮黃骨廋,丁屎咁大隻
同泰國,澳洲或者美洲馬騮根本係兩個層次
馬騮山d馬騮,10隻都未必打得贏一個人
生仔真係要考牌。
好心智障既就唔好生仔啦屌佢老母
咁你捉唔到係咪會好似條片咁追佢
根本餵馬騮都已經犯法報狗先
冇喎,次次行過佢哋都好乖
頭先係城門見到隻馬騮搶咗個細路仔袋麵包
屌你老母咁樣叫護女
係呢啲地方,一個合格嘅老豆起碼都要拎行山棍/一把長遮做武器,起碼都會拖實個女,起碼唔可以俾個女拎住食物人都推跌咗先嚟追馬嬲唔叫護女,只係惱羞成怒亡羊補牢
你睇下上面港畜啲留言 得啖笑 難怪比馬留當佢地pussy
馬騮見你拎住支棍佢會驚
見你赤手空拳衝埋去只會當你on9仔
推左咁耐,冇人識個英勇老豆咩?
生仔考牌啦,智障咪撚生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞