on9父母俾個女餵馬騮結果被推跌,然後老豆想追打隻馬騮

583 回覆
665 Like 8 Dislike
播求生埋仔都唔會踢到咁啦
香港人, 馬騮!!!
你又唔夠佢跑又唔夠佢跳 追番佢就叫嚇到佢呀?
係咪起碼要有支行山棍 由馬騮一埋身就開始揮同喝佢呀
一開波俾隻一細一大埋身你唔屌佢唔反抗 你以為隻馬騮埋身想攬住佢錫呀
冇武器唔走仲反乜撚野抗 馬騮當你狗咁撚咋 以為自己真係好好打 咪一樣跑狗咁俾隻馬騮恰

你d傻仔一日到黑剩係識叫反抗反抗以為自己好睇得好透又唔撚用下腦
0gear衝最前線睇下果陣d人係屌你on9定讚你叻叻識反抗
講真,政府之前搞野豬都好同情佢哋
但如果政府殺鳩啲馬騮我會好撚高興
真係好撚黑人憎馬嬲
一陣馬騮吹雞百幾二百隻過黎我就笑....
咁都叫輸咪即係上面講既錫身問題
唔係1on1無得打啦
依家香港人吹到馬騮都打唔贏
笑到氣咳
無行山棍就打唔嬴隻馬騮
廢到咁仲咁周圍同人講
打柒佢啦 馬騮係抵打
之前一直就係d人喂佢寵壞佢
唔dup 7佢唔識驚
你有冇睇片?
笑佢就梗架啦,話明唔好餵,佢自己冇危險意式仲成個傻仔唔笑佢笑邊個
保護? 一開始班馬騮行埋去已經要保護啦,比馬騮拉跌先嚟攞彩,根本係失職老豆
摸到佢當你嬴啦傻仔
毛都揩唔到
隻馬騮當佢玩具咁撚咋
個跑姿
個女得果三四歲,柒碌老豆影個女餵馬騮仔,
隻大馬騮過緊黎都仲唔知掟影D唔知乜柒,
咁都叫護女
打返隻馬騮梗係冇問題啦,
問題係一個正常人點打到隻成年馬騮呀。

如果佢搵石仔掉隻馬騮而又掉中,
畫面好好多。
如果條仔幾十億身家呢
負責任嘅家長,係見子女想嘗試餵野生動物時,就要立即制止,加教育佢哋呢啲餵飼行為嘅禍害。
片裡面個女仔嘅家長,係完全無上面嘅意識,當餵野生馬騮係新界農場啲餵羊活動。
去到最後個女被襲擊先嚟話保護,之前做咩?!
生仔真係要考牌
要捉住隻馬騮,要佢跪低同個女道歉
野生動物係搵到食同覺得居住環境安全先會加速繁殖啦,打生打死先搵到食仲會生咁多?
咁你又要諗下一直係邊個令佢哋咁多嘢食
重可以教個女,以暴亦暴
第日返學,有同學唔小心撞親佢,就要同學即刻仆街死
臭蟲論依個字比人用到濫哂
咁點解你唔可以話「人就係咁?」,條片係香港人做就一定係係得香港人係咁on9?
我係想講其實普遍人都係會有依D弱智表現同行為
同你係唔係香港人係冇關係,唔係香港人民智特別低
咁都係臭蟲論咁咩都唔洗批評啦下嘛
之前睇過有條片有條友俾隻馬騮勁快爬上頭一下咬咗成塊頭皮落黎成個過程2秒都無
On9, 就算最後打得贏都一定傷晒加埋啲細菌病毒瘋狗症破傷風,去見上帝都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞