英國驚奇大禮! 烏軍用超猛「岩燕」飛彈擊落俄無人機

116 回覆
138 Like 1 Dislike
但真係比共碟執一兩件返去抄又係煩, 呢d 唔係d咩超高材料科技, 要抄好易
送得出去既都唔會係最Top 嗰批武器啦
唔通佢地唔驚烏國輸左之後d 野比俄仔逆向工程咩
即係話歐美各國仲收埋好多黑科技未用
你有武器軍備都要訓練架嘛
平時最多拎去中東非洲睇D爛仔打
今次咁難得係直接同俄軍打 仲要烏軍表演得咁好 梗係拎黎試
都話討論緊軍事技術
你覺得美國做唔到咪話技術做唔到
係要講做完會唔會完結戰爭
果啲係戰略層面明顯第二樣嘢

最後十分認同你有事冇事都加句粗口增強說服力
係買唔起
你覺得美國做唔到咪話技術做唔到

^呢句都係你自己講咋傻鳩
雖然美國佬都唔知搵左拉登薩達姆幾多年係你d白卡智障就可以打j互射咋 大國打仗我㞊真係未見過
對住你d白痴唔講粗口你都唔撚明啦
第一句就話人唔識中文最有說服力屌你老母
篤爆俄羅斯係紙老虎,武器係垃圾級廢物
我意思係講 [做唔做到」
如果你覺做唔到
可以表達美國做唔到
(基於制空/無人機續航等)
咁都叫討論

你係要講戰略 [會唔會]
咁其實冇嘢係「會」
係人都知老美會簡代理戰爭
唔洗咩你沙盤推演
你又唔係問做唔做到 我做乜一定要講做到做唔到?
做到做唔到都大大個詮釋空間 點為之做到?核平算唔算做到?
我根本由頭到尾只係想話你講「互射」句野好幼稚兼無聊
笑又唔係好笑 講實際又不切實際
人地話美軍勁 射人睡房就好勁?話射就射?
跳哂step咁寸你又get唔到 又話人唔慣中文都唔知做乜9
整齊做體操都未識
咁大陸買咗咁多波音/空客飛機,連引擎都未抄到,有啲技術難關唔係咁容易攻破到
咪on9
引擎同導彈比
引擎要用過萬小時, 講緊係材料物理學, 金屬可唔可以耐冷耐熱耐壓
岩鳥呢D 只係預你用一次嘅唔會用到d乜野特殊材料
咁大件野, 又唔使用5nm, 易抄好多
咁你用唔用呀
過咗呢場仗後,中國就會收返起兩隻黑煙航母,唔再攞出嚟畀人笑
https://youtu.be/NmW1CMq0ZIo?t=158
Orlan-10
12萬美金一架…
淘寶有齊零件可以買黎自己砌
幾千美金成本
人哋出命,你出武器咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞