英國驚奇大禮! 烏軍用超猛「岩燕」飛彈擊落俄無人機

116 回覆
138 Like 1 Dislike
批鬥撚真係好難服侍
今次唔吹奏你隻梁震英啦,呢個回覆咪冇錢收
呢啲係sample黎喳,之係買化妝品,門市都送啲19畀你氹下你落搭
Martlet 原本好似係可以裝响戰鬥直升機...?

同裝响戰艦度用...?

如果俄羅斯軍隊爭氣,可以打殘有西方軍援嘅烏克蘭,唔止國威大振,就連俄系軍火市場都帶動得到,多其他國家買俄羅斯軍備為國家帶來龐大嘅外匯,可以話係一石二鳥。只可惜今次俄軍表現差勁,讓西方兵器大展身手之餘亦令世人知道俄軍實力原來也不過如此,俄羅斯今次真係今次戰爭嘅輸家!
上面報道有講多用途導彈
咁你咪講中左美國最主要嗰兩個對手lor
謝謝俄羅斯提供笑話。
根本烏克蘭就係新武器實驗場
我都覺得係 攞大數據,實戰數據好難得
烏克蘭幫手拍緊產品宣傳片
唔收錢仲想點?
刺針先係打飛機
可能你睇唔慣中文啦。
明明討論技術去到咩層次,
你又拉去講結唔結束戰爭。

講打唔打得中。
2017年對Isis都用過啦,新聞都有賣,
你可以唔睇唔信,唔討論啦。

講結束戰爭。
文明社會係會想以雙方都付出最少人命結束,
因為要諗埋和談重建貿易等等。
呢個前提下狙擊將領司令個威嚇力一定最大,
除咗話你聽軍備超前仲可以話你聽情報都超前。
上一任被人斬首完,你接任會唔會收斂一下?
定你以為呢個年代仲會打殲滅戰?
咪就係技術層次囉傻鳩
而家你打伊拉克咩
不對稱戰爭就比你sm啫
兩個大國又防空系統距離又遠點樣直接命中呀
你中文好撚叻 不過智商太低只睇文字而不思考
而且我已經引伸到技術不代表一切 話呢個前題多鳩餘
仲以為自己好醒
1. 講到美俄軍力對等咁
無人機飛都去俄首都的確吹大咗
不過狙擊俄出征軍隊將軍就點都冇問題啦
威嚇力都係咁大
咁點解你又只睇文字唔思考?
睇嚟你我智商差唔得多

2. 講開技術你又話不代表一切
而家好似兩個人講捉棋
你去講句棋藝不代表一切
邊個邊個有錢啲

3. 討論區唔睇文字想讀心定裸聊?
不過我認衰唔拗了, u win
露出別人胸部保平安
兵器實戰試驗場
試都無問題ga, 俄仔d武器就揾鬼買啦
認衰就唔會打咁多似是而非既爛文啦 跌落地拿返渣沙
美俄唔對等又點互射對方元首呀 屌你鳩up完未
你d柒pt我本身都廢鳩事反駁 而家仲好意思上水比我屌
俄烏打咁柒耐 射爆左澤仔未?
澤仔死左烏人係咪就會投降?
民主國家本來就唔會想打殲滅戰 我一早已經講集權國家先會 得你自己打稻草人鳩up
上個po已經垃圾 仲加多個更垃圾既回覆
討論你老味咩 返去打飛機啦懵撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞