嚴選十大娛樂圈假波女星

644 回覆
1250 Like 117 Dislike
個陣失驚無神變G奶
好記得佢仲話自己係飲中藥加按摩豐胸
娜姐而家太瘦啦
why not both 有整亦有墊
鯊魚泳衣唔會墊到有線啦 好明顯有整
外國人鍾意整到好假又唔興按摩,覺得俾左錢隆就係要俾人知隆左
亞洲唔興講,鍾意自然d,有問就話自己乳腺胸,巨乳症,食豐胸藥,飲奶etc
但相同嘅都係整完就狂貼性感相
ching你認真?
佢成日瞪大對眼好樣衰
點解同上面果啲比細咗咁多
屌喇星靚撚到
年紀越大 脂肪比例越高
基本上年紀距離青春期越遠
瘦底真大波嘅比例會越嚟越低

局部二度發育 除非係變肥或者大肚
都無乜可能
起晒角 cls

最好笑係佢好意思拍條教人按摩豐胸嘅片
最明顯係跪係廁所個張好似兩個網球
解你聽又唔肯信

乳腺其實無你想像咁多 而且個形係一舊舊
女人個胸型根本係靠乳腺周圍啲脂肪同韌帶撐起
停經之後脂肪會隨年紀慢慢流失同纖維化
韌帶會無力
大年紀個波dur同有結節就係咁

乳腺同胸肌中間都係脂肪同筋膜
瞓低乳腺會跟住包圍佢嘅脂肪依照地心吸力向外擴
脂肪係半固體 個形梗梗係會變
好似patpat咁個形會因為姿勢唔同而改變
一定唔會屹立不倒
俾個瞓低橫切面你睇

白色啲嗰啲係乳腺
附近黑色啲嗰啲係脂肪

舊式假波有個硬膠殼 入面裝鹽水或者矽膠gel
新式水滴形仲硬
放入去要醫生開個袋咁嘅位塞個假波入去
通常唔會有位左右郁
瞓低嗰陣個硬膠唔會扁

有地心吸力 最低阻力位就係上胸
咪跟住成舊嘢sur向上現出嚟囉
瞓低橫切面如下
想奶西瓜
請問shirley sham真定假?
That's what your girlfriend said.
你都係而家先解架啫,而且仲要有SUPPORT乳腺隨脂肪走係100%?個實際FIGURE會係點?你D橫切面無睇錯係波向兩邊走既圖,但我講緊D女向上推個胸會唔會形成一D好似男人肌肉之間既凹位。

我個PATPAT係幾乎全肌肉黎,除非被壓迫否則倒吊都可以維持大致上原型,我開始唔明你講緊咩。

我所知既乳房,係講緊我手揸既,外層係脂肪,內層係一抽乳腺,呢抽野既柔軟度唔及脂肪,瘦既波向上推係會有凹位,咁當然假波係明顯好多,相對上真波就SMOOTH好多,但都可以見到凹位,不過倒吊就一定見真章,就係咁多,但而家係講緊佢著晚裝向上推。
胸肌邊凹位係肌肉線條黎 點會圓形,你有冇見過大波男胸肌邊緣果會整到一舊圓形啊????
你試下推下自己個胸睇下推唔推到個咁工整嘅圓弧形出黎
叫莊思敏教啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞