嚴選十大娛樂圈假波女星

644 回覆
1250 Like 117 Dislike
但呢啲女係咪都會有肚腩仔 或者手脾粗啲
[url]https://lihkg.com/thread/2673549/page/2
[/url]
入面有佢走光露點圖,見哂成對膠
我信
第一,脂肪流失率高,啱啱整完好大之後就縮返
第二,入面啲脂肪會鈣化結節
所以假體係最安全快捷
健身之後縮哂啦 一定真
朋友
外國好鍾意明顯假波
應該冇整啦
整咗嘅話著抹胸禮服會變警鐘胸

無死角美女 低抄+地心吸力仲係好打得
健身界係好多假波,但真波瘦到去個地步真係會似假波,有無食揸過健身女都好難驗,除非有健身女肯拍片證明,否則只可以靠估個人係唔係假波,D健身女有D唔係比賽時個胸係正常既,呢個就係我推斷。
波係有乳腺唔係全部脂肪,有D波脂肪比例高,有D係好低既。

單側乳房腺體分為14至18個腺葉;腺葉及其前方表淺部的皮下脂肪組織、夾雜充填腺葉間的脂肪和結締組織、腺葉後方深層部的脂肪和疏鬆結締組織,共同決定了乳房的體積及形狀。
呢張勁明顯係假
唔會

瘦到去一個地步會似男人波,你諗下男人胸肌就明,你幾時見過男人上胸會有條痕?
咁個胸有乳腺架嘛,健美去到體咁低,個胸幾乎淨得乳腺,你可以諗下男人邊度有咁多乳腺?
乳腺都唔可以對抗到地深吸力
你睇柏芝 瞓喺度個波都可以圓碌碌就知係假
咁有組織圖定左個抽野位置架嘛,D肌肉本身都唔係硬加啦一樣有線條,個抽野係軟D但都唔係咁上既位置,平時D脂肪咪會隨表皮彈性走,個抽野就唔會既。
唔係咁work
最多係谷到有皺摺,唔會谷有個圓形突出左黎。上胸過渡到心口係smooth,唔係你想像上到咁上下就會有野頂住。瘦嘅話就冇計,有肥仔波嘅話谷下自己個波就會知
咁唔會圓形囉,你當氣球入水,向上推係好似有條線有個凹位,不過假波明顯D,如果你信鄭麗莎無隆胸,用佢做例子:
https://www.instagram.com/p/CcMwYyGLKNy/
https://www.instagram.com/p/CGgq6R8FQOS/
係 全身都假
初出道啲報紙叫佢翻版范冰冰
佢個頭好大
佢應該整闊d 對胸
正面睇落會有曲線好多
太挺太圓訓向度就知假波
我覺得最尾個張加埋男dancer 個表情同佢個樣好似忍緊尿咁好好笑
估撚中咗第一實係佢呢隻假波怪
仲要好撚自豪講出嚟醜死怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞