做過3年Apple store 你問我答

559 回覆
8 Like 13 Dislike
班天才好多都垃圾
夠膽死問佢野唔識係我面前用google

天才係百科全書?
如果你問乜佢都識,就唔使喺Apple打工,做左真正既世界天才啦
黎緊8號 in,有咩要注意?

突然咁多人有得in
班天才好多都垃圾

你問佢咩先
講黎聽下呀

巴打有人refer?
班天才好多都垃圾

天才係百科全書?
如果你問乜佢都識,就唔使喺Apple打工,做左真正既世界天才啦

唔識都唔好係客面前google

google我自己唔撚識? 山長水遠黎搵你你google
班天才好多都垃圾

天才係百科全書?

你山長水遠搵佢地又唔自己GOOGLE左先
班天才好多都垃圾

天才係百科全書?

呢個真

巴打有人refer?

係呀

巴打有人refer?

係呀

好多人都係

巴打有人refer?

係呀

好多人都係

我都refer左好幾個
班天才好多都垃圾

天才係百科全書?

呢個真

咪就係
人地google到既野即係你都google到
買件apple product就要全員工幫你含撚含過世

巴打有人refer?

係呀

好多人都係

我都refer左好幾個

你地就好啦
一年都無消息

巴打有人refer?

係呀

好多人都係

我都refer左好幾個

唔經refer既話我諗呢世都唔洗旨意排到隊
班天才好多都垃圾

天才係百科全書?

呢個真

咪就係
人地google到既野即係你都google到
買件apple product就要全員工幫你含撚含過世

我自己覺得
佢唔識, 但佢肯幫你google你又話佢
佢唔識, 叫你自己番屋企google你又話佢

巴打有人refer?

係呀

好多人都係

我都refer左好幾個

咁會問咩嫁 first in

巴打有人refer?

係呀

好多人都係

我都refer左好幾個

咁會問咩嫁 first in

自己google下啦
想問下整mon有無後備機用住先?
想問下整mon有無後備機用住先?

[member]用緊6s apple care+保養就過
一次都無用過
部機只係舊電好快用完同個殻有d花之外
一切都好好 建議加錢換機好定齋換電算
如果想買x,就等下一代,換電
唔介意樣無變就買8
有無清係仲做緊可以留tg 我想問啲關於store interview嘅嘢......
我都想知
你in咩位
Tg 傾?
無tg sorry.
O....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞