俄軍既無人機科技廢撚到

250 回覆
408 Like 4 Dislike
負載唔夠大,農業機拎多個10kg炸彈都得
巴打你咁認真回佢
大彊係靠支那血汗公廠夠哂價錢平,先搶到個民用市場
俄軍所謂既軍事人才咪係哂烏克蘭
由導彈發動機到直升機、戰機零件 全部購自哈爾科夫、伊久姆兵工廠
咁我俾得起錢,唔想買DJI
應該買邊部鬼佬野?
要求唔高Mavic 3嘅 spec
900g重量,m43底,15km圖傳
我都想知
google到哩個
https://www.dreambigtravelfarblog.com/blog/dji-alternatives
但除咗parrot之外好多都係聽都未聽過
聽講可以隨時掉個玻璃樽當燃燒瓶
好明顯佢唔撚識,純粹FF大陸嘢一定差打曬飛機咁

唔會答到
下面做野啲人求鳩其咪咁樣囉 你個idea幾好都唔會實行到
習近平的溫暖
俄軍同澳門小學生都感受到了
比人打到就來滅國

無理由依家笑鳩人
https://twitter.com/kiraincongress/status/1513177030208147459
所以佢依家打爆d化學物質黎一齊死
貼個品葱po做乜春?
有point你就講啦
我個問題你答到未?
我最撚憎支那,大把錢想買部勁過dji嘅,買邊部?

定係冇料扮四條?
係唔難 但俄軍幾款主要用無人機都做唔到
要返base拎sd卡讀
唔好玩啦,中國無人機真係可以同美國一爭長短㗎,你睇吓中東用中國無人機嘅戰績就知道,中國軍人機市場係世界好出名,最誇張的一次戰績係跟蹤土耳其無人機返回控制中心的時候連控制中心一鑊過炸晒,當然操控員的技術都係偷襲成功的一個因素
呢部又真係貪污得勁左D
蘇聯堆科技軍工係晒烏克蘭

台仔都屌打
中學SBA(視藝科)
老實講
中國果啲都贏幾廿條街啦
中國成間dji
屌 咁樣放部canon 機入去
可能有啲要放隻馬騮入去學按相機制
戰績?土耳其TB-2都未敢話自己同美國爭一日長短啦
利比亞戰爭都係土耳其無人機壓住支那無人機來打
埃塞俄比亞原本一開始係買支貨,宜家全部轉買土耳其貨
Cctoy 俾人秒左又分軍用民用
真on99
會唔會信dji 無幫中國軍方開發軍用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞