基斯杜化路蘭《Oppenheimer》正式陣容

143 回覆
75 Like 2 Dislike
個cast list癲到
今套玩唔玩 time?
屌你老味個個都on9
一睇到知沉字 就以為我真係話佢沉左
痴線 點解講到拍電視劇就叫沉左咁
明明peaky blinders人氣不知幾勁 收視率長期top位置 只係香港冇乜人睇先少討論咁解
走左去攻電視劇 冇拍戲
搞到好似沉左冇戲拍咁

明未
關乜野事 跟本兩樣嘢完全無關係
不嬲大把拍開電影嘅演員都會走返去拍英劇(或者舞台劇) 邊有咩沉唔沉講法

好睇嘅英劇隨時高話題性過你拍一部戲
單係sherlock holmes都爆紅左Benedict Cumberbatch同Martin Freemann
屌你老味個個都on9
一睇到沉字 就以為我真係話佢沉左
明明我講緊
佢係 冇選擇拍戲 唔係沉左冇戲拍
樓主開po未
Sor 頭先去咗飲水
含撚啦
你用得個沉字已經證明你輕視左現今電視劇群眾嘅影響力喇 而家呢個時代已經唔係話拍親電影先叫keep住紅架 大把演員同創作家一早回流返小銀幕模式去拍嘢

Cillian Murphy即使以前拍電影有唔少成績
但Peaky Blinders毋庸置疑係佢事業第二個高峰
剩係2020年都拎埋nta awards英國全民票選獎
名氣同受肯定程度高過之前咁多 都比你講做似沉咗
inception?
真核彈加日本實境

你都on9
我根本冇話過佢係沉左

唔明點解仲會有人正評你條on9
傳記電影?
the man with no name 都係啦
除咗bale 其他真係冇主角相
求下開sherlock holmes 3
唔知有咩BACKGROUND MUSIC
口水佬本色改唔到
郁啲就話人on9
不如花時間睇返自己講過乜先去批評人喇

12 13年開始去左拍Peaky Blinders
所以先好似沉左姐

人地拍peaky blinders紅足咁多年 你條柒頭就以為拍電影先叫紅 比人踢爆你連英劇受眾同影響力都唔識 而家就左兜右兜個沉字 話人on9
不如你睇番晒我所有回覆先啦
比埋個#105你
依家啲連登仔
揸住支雞毛當令箭
郁啲就懶醒審人 連人地講緊乜都未睇清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞