基斯杜化路蘭《Oppenheimer》正式陣容

143 回覆
75 Like 2 Dislike
佢零零年代咁多戲 攞過獎喎
12 13年開始去左拍Peaky Blinders
所以先好似沉左姐

唔好用香港人角度睇
捧場意慾大增
結果拍到篤屎咁
batman 算唔算
個名咪就係叫主角
仲想點
batman佢都有cast過
但都係俾同鄉Bale既沙啞聲輸一籌
https://youtu.be/_vqlHNAsfDM
Bruce Wayne就55波
但俾著我做賊,俾murphy batman 把聲逼供真係得啖笑驚條毛
拍左好多套Nolan
終於做主角
屌你拍賀歲片咩
其實有得執既,塞兩舊綿花響兩邊腮就漲到塊面唔使離面罩
但氣場都係削
如果唔係Robert版setting係少年batman而arobert 去cast做成年/中年batman應該都會被foul
Red lights
佢係唔係第一套戲主角係無名
痴線 點解講到拍電視劇就叫沉左咁
明明peaky blinders人氣不知幾勁 收視率長期top位置 只係香港冇乜人睇先少討論咁解
走左去攻電視劇 冇拍戲
搞到好似沉左冇戲拍咁

明未
By order of the Peaky fuck’in Blinders
Don’t fookin fight in my wedding!
關乜野事 跟本兩樣嘢完全無關係
不嬲大把拍開電影嘅演員都會走返去拍英劇(或者舞台劇) 邊有咩沉唔沉講法

好睇嘅英劇隨時高話題性過你拍一部戲
單係sherlock holmes都爆紅左Benedict Cumberbatch同Martin Freemann
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞