前空姐KOL吳幗慧Patrizia Ng麻甩空姐手記 患癌眾籌醫藥費 網民揭真實生活極富貴 疑呃錢呃同情 [6]

839 回覆
113 Like 12 Dislike
佢就係唔想還呀嘛
人地都話只係套現左R8 不過換左Tesla
搵人頂手埋間公司
賣到餘下兩個袋
不過洗網友錢係開心
賣幾十個 百幾個既袋話轉手賺一千幾百 剩係呢個已經無可能 當大眾弱智 但佢page 既留言居然仲幾多人信佢
好無奈
信嗰啲人應該係幫襯開嗰啲濕鳩ig shop
但係用正貨嘅價錢賣a貨
嗰啲ig shop應該賣一個袋都唔止賺一千幾百

利申 完全唔熟名牌
隔離個6爆左
推埋呢個先
LM
呢邊再po一下 佢仲有個ig acc

一邊係ig就黃另一邊係芝蔴書就同優秀的大劣人賣六至七位數手袋 真係心都寒
做人做到佢咁勁過禮義廉

人地一早就hermes緊一直都富貴啊仲呃哂所有人添
From mean子姑娘絲發現到佢仲有呢個ig分身
佢仲有個狗acc
不過佢個私人ig close左揾唔返
之前入去睇過冇乜野睇 都係po d 狗
反而我覺得佢地兩公婆似鍾意衝大頭鬼,條女唔知,但係條仔就肯定係普普通通中產。(利申:條仔師弟,讀屋邨學校,佢老公以前好似住濱景)

之前做代購就攞d貨黎扮曬有錢人,上網曬命。
俾人踢爆左用籌款呃錢就即刻認低威,話自己其實唔係咁有錢。
lm
樓主Pin呢個,你呢個Post係(7)
一質疑佢賺一千幾百一個就俾佢block7ed
其實香港人真係好有同情心 好擔心班受害人會唔再信人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞