前空姐KOL吳幗慧Patrizia Ng麻甩空姐手記 患癌眾籌醫藥費 網民揭真實生活極富貴 疑呃錢呃同情 [6]

839 回覆
113 Like 12 Dislike
agger有班空姐好鐘意講到要杯麵就係閪客咁
又話食完個餐唔好疊點點點
方便佢哋係人情 唔方便係道理
又好鐘意講到空姐世界第一辛苦咁
大佬 邊個返工唔辛苦架
最好啲客坐定定唔撳燈唔request任何嘢
等佢哋推完車仔就可以匿喺galley 吹水
然後落咗機就出去sightseeing 打卡
再加句caption 話自己空姐呢個職業有幾高尚專業
打哂飛機咁
大佬 我俾幾千甚至成萬蚊買張機票
嗌個杯麵都要俾你係背後屌
大佬 我張飛包㗎
你哋咁把炮應該叫公司唔好load上機俾客食吖嘛
係啦,代表睇咗有跟進有回覆,好多人send咗投訴去,Hermes同名店班女sales茶餘飯後都講緊呢單嘢,管理層點會收唔到風,吳幗慧個朵臭咗架啦,如果再比人見到佢賣Hermes,Hermes個朵都會跟住隻臭雞變臭架啦
講得escalate to management 應該係理既
點解空姐咁多都咁假,好嘔心
有個虛偽扮黃前空姐依家做咗代購
個fb page 叫v's fashion
佢又係打曬飛機profile 寫自己係前空姐

2019年又係扮曬黃喊曬咁撐小朋友
依家咪又幫襯藍店Starbucks
大撚把黃嘅cafe 小店啦全香港
大南街差唔多全條街都係cafe
喱件v's fashion 店主都好有問題
佢同吳幗慧都係仆街黎
香港Hermes唔處理就send去法國總部,搞大單嘢,到時香港分店都冇面啦
主要方便 有時見啲朋友同客傾一陣嘢 都係Starbucks
Yes 仲要好多都幾好飲環境唔錯
佢幫襯藍無問題,前題係佢一開始無扮黃就得
又要扮黃,流埋曬crocodile tear
但係又要幫襯藍店,正仆街黎
佢老公仲係咪做緊空少?
想知呀Edward副業做買手咁高收入有冇申報俾CX

用公司staff benefit嘅機票飛去外國幫自己做生意賺咁多,國泰會唔會都睇睇呢位員工有冇濫用員工福利

升級行動send埋去法國Hermes總部
又2個6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞