有圖)影到屋企對面隻貓肥到就咁掛係個窗度

121 回覆
1253 Like 43 Dislike
樓主偷圖唔係問題, 唔通乜都要自己原創先拎得上黎咩

不過樓主偷完圖, 擺到明想話係自己影(影到屋企對面隻貓), 跟住比人踢爆左又係度死兜條link係facebook link, 咁先比人插姐

我又唔係樓主
屌我做乜姐
而家連登啲人連睇個user 係咪樓主都懶
唔怪得日日都有人炒車
連登仔思路唔清晰
我幫大家整理一下先

1.樓主貼圖
2.我搵facebook link 嘅圖話樓主同我一齊住
3.成班連登仔炒車
4.有人發現大家都係偷圖
5.啲人走黎屌我

放鬆下啦 大家都係睇下貓貓姐
第一頁就比人爆左

跟\
偷圖當自己
樓主偷圖唔係問題, 唔通乜都要自己原創先拎得上黎咩

不過樓主偷完圖, 擺到明想話係自己影(影到屋企對面隻貓), 跟住比人踢爆左又係度死兜條link係facebook link, 咁先比人插姐

我又唔係樓主
屌我做乜姐
而家連登啲人連睇個user 係咪樓主都懶
唔怪得日日都有人炒車

咁仲抵屌啦, 偷完圖扮係自己, 仲好意思出聲

我係你就匿返埋個狗竇度唔出黎啦

樓主同我一齊住?

駛唔駛咁快相認
偷圖狗
連登仔連基本閱讀理解既能力都冇 好懷疑係咪個個都係mk仔
連登仔連基本閱讀理解既能力都冇 好懷疑係咪個個都係mk仔

唔理咁多屌左先
傻閪 班話全世界都係連登仔嘅人又炒車
成班中學雞mk傻鳩炒完車無左影
成班中學雞mk傻鳩炒完車無左影

差唔多成千正皮 但班友唔見哂
五頁,個劇情峰迴路轉
笑死 相認
樓主張圖睇到高樓大廈咁 原來一樓嚟
炒車炒到呢

樓主同我一齊住?

咁都有得相認?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞