有圖)影到屋企對面隻貓肥到就咁掛係個窗度

121 回覆
1253 Like 43 Dislike
第一張相以為好高

第二張相笑死
仲有,如果你一早唔係有心隱瞞
一係,你喺#1就講明係「轉載」
一係,第一頁巴打post埋第二幅圖嗰陣,你就唔會拃拃帝話"勿相認"咁樣

最憎人偷圖,你同新假期100毛有咩分別

100毛同鳩假期係用黎搵錢 樓主係撚用黎搵錢咩
上個連登貼張圖都咁撚麻煩架咩而加

貼張圖都要屌 香港人壓力真係大
笑死

btw張貓more
仲有,如果你一早唔係有心隱瞞
一係,你喺#1就講明係「轉載」
一係,第一頁巴打post埋第二幅圖嗰陣,你就唔會拃拃帝話"勿相認"咁樣

最憎人偷圖,你同新假期100毛有咩分別

程灝波唔係樓主,佢係第一頁post埋第二幅圖嗰位巴打
懶正義咁 收皮啦
偷圖仲要叫人勿相認
唉輕鬆啲啦香港人,我諗樓主動機唔係新假期嗰啲想謀利嘅
作個咁既標題仲兜乜姐
樓主伯母有排受
偷就偷啦屌你老母
連登開post都要貼轉載,你地唔好on9
下次人地post ptgf女神圖洗唔洗問準人地落埋credit啊?
搞下笑姐 唔好咁撚認真啦香港人
炒車是連登常識吧
偷圖狗
連登開post都要貼轉載,你地唔好on9
下次人地post ptgf女神圖洗唔洗問準人地落埋credit啊?

皮已正
樓主偷圖唔係問題, 唔通乜都要自己原創先拎得上黎咩

不過樓主偷完圖, 擺到明想話係自己影(影到屋企對面隻貓), 跟住比人踢爆左又係度死兜條link係facebook link, 咁先比人插姐
樓主偷圖唔係問題, 唔通乜都要自己原創先拎得上黎咩

不過樓主偷完圖, 擺到明想話係自己影(影到屋企對面隻貓), 跟住比人踢爆左又係度死兜條link係facebook link, 咁先比人插姐

話條link係fb link嗰個唔是樓主嚟架

樓主同我一齊住?

勿相認

天下貓貓一樣貓

唔係自己影就咪撚話係咩影到對面啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞