七一愛國遊行,1000蚊但淨係去3個鐘,可以戴口罩

684 回覆
1095 Like 115 Dislike
本身想影樓主呢個五毛狗咩樣竟然敢係連登出五毛post仲要有咁多人跟
特登放完工係附近Starbucks hea
遲左40分企係垃圾桶附近睇下你係咪真係黎
點知有個mk靚仔走過黎同我講係咪去71遊行,話你未黎點名又改埋名潛水比人fake左
好耶
幾張相都影唔到我

你肯定?
本身想影樓主呢個五毛狗咩樣竟然敢係連登出五毛post仲要有咁多人跟
特登放完工係附近Starbucks hea
遲左40分企係垃圾桶附近睇下你係咪真係黎
點知有個mk靚仔走過黎同我講係咪去71遊行,話你未黎點名又改埋名潛水比人fake左
好耶
幾張相都影唔到我

你肯定?

樓豬可唔可以講低有邊啲會員係真心,我要入list呀

https://abc-d.xyz/list/lihkg

唔洗心急 仲有好多, 個post留左tg嘅不如我講邊2,3個係唔愛国嘅廢青好過
樓豬可唔可以講低有邊啲會員係真心,我要入list呀

https://abc-d.xyz/list/lihkg

唔洗心急 仲有好多, 個post留左tg嘅不如我講邊2,3個係唔愛国嘅廢青好過

我等唔切喇
想要腦魔揸國旗張圖

其實我都想要張大嘅
想要腦魔揸國旗張圖

其實我都想要張大嘅

add me! Whatsapp 52659431 Wechat 15890327654 穷学生 thx

miss左你, 相信你都係個貧苦學生, 有冇愛国同志比下機會佢?
好撚好波
巴打果陣仲拎埋d人既大頭相同Facebook
Sor 樓主 㩒錯負皮
多謝你令我地睇到原來呢一代學生好多都有智力問題
轉頭會tg聯絡上面幾位, 另外會睇下大家識唔識正常對答, 擺低tg果陣最好講多2句啦

Cap d對答上黎比大家恥笑下
轉頭會tg聯絡上面幾位, 另外會睇下大家識唔識正常對答, 擺低tg果陣最好講多2句啦

Cap d對答上黎比大家恥笑下

有都唔準笑, 愛国分子要表揚, 等佢地十一有工開就唔會再嬲我
好彩之前冇禁負皮啫
樓主好波
無技術無專長
行行企企3粒鐘有成千元都唔合理
真係有咁荀都搵自己友/熟人
洗乜上網搵
三五識七點解要益你
想要腦魔揸國旗張圖

其實我都想要張大嘅

唔該晒,真係好可愛
不過唔燈住....
不過唔燈住....

錯PO
支持樓主公開個人資料
Ho ball
留名恥笑
無1000蚊姐
你們還有黨呀!
成班傻西為左錢出賣自己靈魂
抵你地比人玩
祝你地全死家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞