七一愛國遊行,1000蚊但淨係去3個鐘,可以戴口罩

684 回覆
1095 Like 115 Dislike
窮學生呢
正皮
垃圾連登敗類!留telegram 既知唔撚知醜
樓主
羅家藤鷹請逐一公佈個人資料

留名支持

Ching ho ball
其間陸續有參加者鼓譟及不滿道「等咗一個幾鐘,都唔出現,有無搞錯……」、「叫得廢青,都知流啦」,當中更有參加者是特意由屯門出來,無奈表示「車費都蝕埋」。其中一名青年阿Mark稱,該名搞手自稱「fai Ching」(即廢青),他日前在LIHKG討論區看到post,遂連同家人及朋友共6人報名,他笑言:「3小時就有1,000元非常筍!」惟等了2小時,搞手仍未現身,他邊看手邊說:「佢一直上線,但只讀不回。」

阿Mark最後感到被騙,遂拉隊離開。自言政治中立的他坦言,自己是首次參加「收錢遊行」,只要有錢,不論黃絲藍絲都會參加,而日後亦會繼續參加,但會小心選擇,不再隨意參加網上的號召。事後,該名搞手在Telegram群組向參加者表示:「鑒於現場形勢對愛國活動十分不利,四周環境受到不同劫力嚴密鹽(監)控,為免參加者遇上混亂,現宣布活動取消。」
笑撚死
本身想影樓主呢個五毛狗咩樣竟然敢係連登出五毛post仲要有咁多人跟
特登放完工係附近Starbucks hea
遲左40分企係垃圾桶附近睇下你係咪真係黎
點知有個mk靚仔走過黎同我講係咪去71遊行,話你未黎點名又改埋名潛水比人fake左
好耶
幾張相都影唔到我
好撚蠢呀屌
Ching ho ball
抵死
本身想影樓主呢個五毛狗咩樣竟然敢係連登出五毛post仲要有咁多人跟
點知有個mk靚仔走過黎同我講係咪去71遊行,話你未黎點名又改埋名潛水比人fake左
好耶
幾張相都影唔到我

繼續兜
好耶
幾張相都影唔到我

繼續兜

柒左就算啦巴打
屌你老母樓主牙
抵啦你班撚樣見錢開眼
抵撚死啊做狗啦
果日先同D同事講係出面曬3粒鐘仲賤過狗
轉過頭原來咁撚多連登仔仆去含住做
仲要比人咁撚法,你地仲賤撚過D廢老
起碼廢老冇比人昆
抵撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞