黃圈健身教練阿水 偷拍學生性愛影片 事後玩威脅(冇片) (2)

428 回覆
80 Like 14 Dislike
咪話咗Sim卡實名囉 去報狗受理實捉到
幾時報狗呀水哥
見過 口供通常落完會影相 怕比人改動
你報過案未?
冇影到口供紙,都有Report number比返你,講個number出嚟啦
射精高手 同 撈乜都撈 兩位真係好勤力加油阿!!!
小朋友你智力有冇80,點解成日問啲常識?
到底係水哥智力有問題,定佢冇錢請PR
樓主不嬲反gym
[有片]袁嘉敏 露點 雙乳搖晃 做愛
https://lih.kg/2950173

水哥兩位兄弟學下隔離post喇
一野帶到個風向去女個邊
呢D先做到野嫁嘛
屌你老母咩偷拍重咁撚串?
定係根本啲囡同意比佢影

咩關係呀你地
上個po仲有個 沙中線難民 被踢爆扮女人發爛渣屌人細JER

Btw 3個講野好似 而且username 都同水哥有關

另外 撈乜都撈 舊po有up過cityu啲人 有啲係水哥班frd
以為冇人知,縮返入老母閪入面啦
佢間gym開咗先一年 有張圖係佢喺自己間gym打飛機
真心 又柒多獲
又食人血饅頭
又玩赤裸裸
又要帶唔到風向比人用連登起底睇返舊post
潛下水 間Gym轉個名又係一條好漢喇
經修訂後的《刑事罪行條例》(第200章)包含四項新罪行。

第一,訂立窺淫罪以處理在有合理私隱期望的情況下作出的偷窺或偷拍行為。

第二,訂立非法拍攝或觀察私密部位罪,處理包括俗稱「影裙底」和「高炒影胸部」的行為。

另外,亦訂立兩項與發布影像有關的罪行,即(一)發布干犯窺淫罪或非法拍攝或觀察私密部位罪所得的私密影像,

以及

(二)未經同意下發布或威脅發布私密影像。

當中,未經同意下發布或威脅發布私密影像罪處理受害人可能曾經同意拍攝私密影像,但沒有同意後來的發布行為的情況,例如色情報復的情況。

新訂的四項罪行的最高刑罰為監禁五年。

大大方方咁去報警,姐係唔係偷拍唔怕有人告你偷拍啦
發佈果幾位
今晚唔知訓唔訓得著
水哥都訓得著喇風向大師兄
水哥比個報案紙睇下啦唔係邊個知你報案
好撚驚呀
幾時有報案紙呀水哥
呀水sd得最多條條女都sd自己d片 邊個死先
快樂人收咗皮?
唔係收張垃圾律師信就驚呀
你唔係好有信心水哥偷拍先開post架咩
小朋友律師信都冇法律效力 最多叫做警告 仲要有人地聯絡方法先出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞