黃圈健身教練阿水 偷拍學生性愛影片 事後玩威脅(冇片) (2)

428 回覆
80 Like 14 Dislike
民事喎人哋求其搵條女都夠證據告佢刑事
冇片都出到2
咁即係只係呃錢手段嗨
原本都唔想理,但條仆街竟然學人告人又有花生食,又可以睇佢點收皮
9up用律師大鳩人del po好閒啫,不過樓主又幾老實標題講明冇片。我都係推翻
其實都冇人識乜撚野水哥 佢on99咁搞大件事 今次真係可以收得皮
的確係唔少人用呢個方法呃錢,但一樣有大把人真係堅守呢個信念而付出唔少
你搵到啲仆街出嚟,咪擺佢出嚟公審佢,多行不義必自斃但我覺得如果你因為呢啲人而概括黃圈就一定係假咪一樣係以偏概全
黃圏不嬲係咁㗎啦
俾我係佢就沈返三四個月,再叫爸爸俾錢搞過另一間gym, 再過多一年半載先出返樣就冇人認得

而家玩玩下,啲受害人真係企出嚟嗰下就好笑
律師信都冇張呀陰功 唔好去搵免費諮詢律師就當自己真係有律師先得架
衝出黎俾人metoo
其實佢可以告咩人或者告邊個?
快樂人同secrets姐係邊個
有冇法律專家答到我哋
最大鑊係偏偏衰果班就係特別出名既人呢?唔出名又點呃錢同埋帶風向?通常果d敗類係一個人既人氣足以敵過一千個好人,反咬你某d好人係鬼係藍絲都仲得
而家教練唯一出路係咪公開啲囡嘅身份 如果唔係應該比人追擊到死
民事一個都告唔到 除非佢知人地真正身份
刑事佢唔洗告狗會幫佢捉人 但明顯狗唔肯落案
實情係佢搵律師做免費諮詢 然後就冇然後
但邊個犯刑事?我以為係佢自己先係有刑事問題
佢真係偷拍咪得佢刑事
佢同啲女係自拍 啲女鍾意Share比邊個都唔犯法 除非有保密協議
黃圈人點會做錯?一定係有誤會
比人拉係刑事呀小朋友
民事佢點撚樣知條友係邊個?
其實點解阿豬阿狗都鐘意扮律師口吻講野

上一代兇鳩人就咩呀咩呀出來隻抽啦
呢一代就出聲明
唔係唔搞大佢啊?
偷拍 威脅 仲報警?自首啊?
唔係點呀 同人講狗唔理我
我依家去搵免費律師諮詢咁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞