[BuddyNa.V] VIVIZ QUEENDOM2加油!期待韶情睿隣新劇播放 崔俞娜永遠愛妳(15)

1001 回覆
49 Like 2 Dislike
TFTMN 入副歌之前同埋on唔係琳子好唔慣
on姐假賤啦
好掛住佢哋
其實有咩方法係可以等佢播架YouTube 定係次次都要refresh play先計
我都係但係希望唔好係依個比賽入面
唔同公司
長身LINE喺台下睇 queendom 已經好好
唔好上台搞喊銀

第日大把機會六人舞台
如果最後rough時鐘個到6個行出黎
果3個黑衫係情琳豬 就真係神
唔係可能。係hybe註冊晒所有歌。somu 根本含撚。只是一個替死鬼。
好多歌都係琳子入 chorus
來吧銀仔
來射我吧
我load咗陣先知咩嚟
cls
仲要唔同發展方向

雖然剎那間依度旺左

但想講Gfriend起碼近年係唔會再6人一齊嘅形式啦 要展望未來

唔好有咩幻想啦(起碼依幾年都係…)

3+1+1+1 都係等於6
係 其實係有分工 所以都有pattern

情隊就係Bridge鳩俾佢唱一兩句
今次個舞台show勁多彩蛋
1. 觀眾必須「主動點擊」影片

根據國外團隊的測試結果顯示,觀看影片的用戶必須是「主動點擊」影片,YouTube才會算進觀看次數之中。

2. YouTube影片至少觀看30秒

只要有人點開該部YouTube影片,就能列入觀看次數了嗎?答案是錯誤的!根據團隊先前的測試經驗,觀眾要至少觀看YouTube影片達到30秒,才會被官方判定為有效的觀看數。

3. 重複刷觀看數是無效的!

有些人會為了衝高YouTube影片的觀看次數,因此號召親朋好友幫忙多看幾次影片,但這部分的效益似乎不太高,因為一旦官方發現,是同個帳號、IP、Cookie在重複刷觀看數,那麼可能就不會將後續的觀看數列入。
好似刷view要久唔久清下cookies 同埋唔好login (以下刷另一團mv 試過 但YouTube成日都改 唔知介有無用
唔係like數緊要啲咩?
佢話計view啊今次
個stage好撚屈啊
超正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞