[BuddyNa.V] VIVIZ QUEENDOM2加油!期待韶情睿隣新劇播放 崔俞娜永遠愛妳(15)

1001 回覆
49 Like 2 Dislike
難得有人快過你
好懷疑佢兩個住得好近
個條友真係好得閒 好有恆心
兩姊妹黎 某角度會好似
我亦好想佢地係一對添
應該係拍Rebirth Track個陣影
我骨子裡都係一個好畢地
有得追星好幸福啊
老實講佢都算忠實 都維持左一段時間
有啲好奇佢哋而家仲有得表演返以前啲歌係咪因為買咗版權?
喺某啲大站講話個版權喺kakao度 所以可以俾版權費黎唱 唔係應該前公司咩? 話somo搶住幾次唔成功

有無大神可以解答下? 定係真係Somu(為錢)做翻次人由得BPM買?
似係BPM買返黎。首先,醬汁註冊好似到依架都未有任何消息透露過,睇個款都似係失敗居多第二,melon係kakao M旗下。舊年,因爲版權問題,佢一次過下架哂所有喺Spotify 啲歌,連IU啲歌都被下架埋。我諗女友啲版權都係Kakao M度

題外話,銀河都係kakao M (Loen)練習生出身
咁都要比YUJU招牌技能 比佢轉一轉
可加可減
大家繼續加油
有冇人覺得飛鞋最好笑個下係sinb啲笑聲
第一張好有霸氣
做小朋友智仔好D 可愛好多
星期四五忙到只係有時間刷舞台個youtube view 今日先得閒詳細追番晒佢地queendom所有相關資訊同埋今日個公演 再由上個post30頁左右一路追番晒黎到呢到第29頁
你地都幾癲下 兩日推左一個post 同Comeback有得揮
我感覺到全部番晒黎喇
一路刷view一路追周邊消息 定時定候上吓嚟吹兩句水 入咗cb mode
呢堆想,銀真係重回癲峰
B5 巴仲未慣多返人 ...之前得佢一個人推 ...

感謝B5 巴默默付出
依家人仲多過ViViZ CB 時 ....

可能有Gfriend 加成 ...大家返晒來聚聚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞