【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩什麼呢? 討論區(8) - 祝成員身體健康 遠離武肺

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
好似係咪就快4張野
好似係84年既, 韓國年齡好似係39, 出年40
韓國準備改制 年齡會改返 好似正常世界咁計
官方改但民間好難改
睇youtube確實見到唔少人屌
但講近期 msg俾人話選人求奇 依家wsg又話嚴格得濟悶 真係幾難摸到觀眾想要乜

同埋ptt入邊有個comment幾好 就係最初得大神挑戰個模式 就係收視評價都差先去搞音樂 project...
其實應該係最近嘅Mz 世代開始流行跟正常世界計
所以個新總統先會將官方計法更改
wsg算嚴格咩
其實係d參加者質素高左
咁msg連池石鎮都入到,wsg對比返係高返少少既
真 wsg明顯高汁d
石鎮好彩係第一輪,如果係第二輪應該入唔到
當初一完左msg wannabe
播同居同樂2022定2021
收視即刻插水
其實一年一年音樂pj ok
當無挑咁
無挑就算冇歌謠祭個年都會有其他音樂pj
不過wsg wannabe 係有d拖節奏
我覺得一個閒著幹什麼本身係冇主題既節目好難做 原因係之前有無限挑戰
無限挑戰所做過既事實在太多 例如派月曆對我黎講每次都好有意義又好好睇
閒著如果咁做 係為善事 不過變相做左無挑2.0
所以本身呢個節目發揮空間好有限
PD功力問題啦 同埋輕鬆既綜藝唔會好睇
係對成員好但對觀眾唔好
大神自己都講好怕似做返無挑 但始終有部份人就將無挑投射到玩什麼好度 可能真係有少少新舊觀眾之爭
其實唔同無挑比
以綜藝黎講 玩什麼絕對合格有凸
agger
但係大神已經5張野, 都係要搵下幫手好d
唔係曹世鎬ok
知蘇上高音果下輕鬆到似咪咀
期待下集
快d到聽日
期待下集
快d到後日
btw音樂類確實係密咗d 希望打後搵到受歡迎嘅project
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞