【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩什麼呢? 討論區(8) - 祝成員身體健康 遠離武肺

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
金淑都完勝美娜
諗起佢if特輯同吉
呢樣又唔太擔心 msg都有wonstein同金正民
唔識啲人..但就咁聽第四好正..
無謂成日咁比啦

一般直屬gagman後輩同大神火花不嬲都唔太好 大神地位太高對佢哋嚟講唔敢+唔可以亂咁嚟 好多時都限制咗發揮 所以後輩要好長時間先搵到定位

gagman嚟講 大神不嬲要夾同輩前輩/年紀大過佢先有火花 做到大家鍾意睇嘅效果
美娜同celeb five夾先搞笑
Celeb five啲節目基本上冇伏
可能真係因為佢係綜藝人後輩所以放唔開
佢比我感覺好似男版曹世鎬咁 喺搞笑方面
大神同弟妹夾都有好多好笑嘅例子 不過夾得到嗰d全部都唔係綜藝人黎
笑死 最尾打燈太光 校光啲就睇到係rihey
佢地Netflix個節目好伏
連我覺得近年最好笑嘅李龍真都出事同大神一齊做節目就好似挷手挷腳咁
我覺得關風格事 近年劉line同姜line其實都好與時並進
唔係以前gagman嗰種所謂"段子"
所以依家佢地都係夾歌手演員反而仲有火花
真係無計 韓國同行前後輩文化應該係我地理解唔到
就算光洙咁玩得 遇到成大叔 本身份人又玩得仲係光洙演戲師父又咁熟 佢地一齊拍rm 都係成大叔比效果 光洙都係挷手挷腳
想睇宋恩伊同大神一齊長做節目
佢地真係好有默契 笑到癲
唔好睇?
全部gag應該得韓國人先明
睇佢地上全知/獨立萬歲仲好笑
我真係唔識欣賞曹世鎬 以前叫洋白菜個陣已經冇好感
大神帶佢咁耐 我仲係覺得佢係有啲睇唔起人既感覺
我初頭都冇抱期待去睇,睇完上左癮,好攪笑架
可能我唔識欣賞,睇左半套無笑過就無睇落去
第三個唔似朴真珠;都幾難估。似扮聲多過真聲...
樓下好多韓國人cm gagwoman嚴智允
話咁快好似講到四個都sure晒,見啲韓娛網站都跟住咁報,應該都真係...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞