湯家驊:咩係衰十一?

32 回覆
9 Like 0 Dislike
六四無流血,JAVA無衰十一
因禍得福啦,話唔定而家個個禮拜中央喺支那都定期運送好嘢落嚟俾佢享用
咁當年係邊個仆街淚灑雪廠街

淚灑唔係重點
重點係賣屎忽比共產黨, 出賣香港

唔賣就自己身敗名裂
佢呢d撚樣梗係老閪都賣啦

賣完步步高升,黃成智呢堆廢柴恨極都恨唔到

黃成智邊同到湯渣比?
湯渣喺資深大律師資歷榜,排第十一,名副其實係十一哥嚟架!
比佢做律政司都係屈就咗佢嗰隻。
如果唔係有d不可抗力出現咗,憑乜收買到佢?

黃成智?普通區佬,共產黨一打打上都得啦

淚灑唔係重點

唔賣就自己身敗名裂

黃成智邊同到湯渣比?

補番幅湯渣十一哥嘅圖先

無花無假、排行十一,
十一哥!

淚灑唔係重點

唔賣就自己身敗名裂

黃成智邊同到湯渣比?

補番幅湯渣十一哥嘅圖先

無花無假、排行十一,
十一哥!

十一呢個數字真係好襯佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞