大學 大專 冗員討論區 (20)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
收到HKU EA offer
Econ & Finance 做master學生既career development 想問有冇人知伏唔伏
本身唔係報呢個post...in 個陣問如果呢個位考唔考慮...
有話有時要ot weedend 都要返, 想問下有冇人知係咪會ot到仆街
How much they offer
HKU EO post in 完 幾時先會有消息 如果有offer 嘅話
22K.....
Ching 係咪知入面係點? 伏唔伏 ?
本身唔係apply呢個post...佢地又請得咁快....好猶疑
數碼港?我無做過,不過聽聞mba, career development都忙
係呀 數碼港....
唉今次真係企左係度
本身想試下入去 叫做拎個公司名好啲....
本身唔係apply呢個post, 但俾人pass左去呢個career位, 明白ot一定有既, 但可能要成日weekend返工....所以15 16 ....
睇咩department

想問下嶺大 assistant administrative officer 同埋assistant student affairs officer個pay scale係點
In 完差唔多成個星期都冇消息 係咪GG 得
有冇人知明愛專上學院Administrative Assistant II 人工range 大約幾多? 有interview
明愛社區學院先岩
低 咪去
收到hku registry 打黎interview,eo 想問下有無人知咩環境
你係EAi? EAii有22k咁高咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞