召集所有鍾意K-ON輕音少女嘅面子#8最重要的珍貴事物一直都在我們的身邊

1001 回覆
20 Like 2 Dislike

少咩

咁多首都叫少

我條playlist好似得13首歌

第一季
fuwa fuwa time(全首->一段) , 釘書機(一段), fudepen(全首->一段+chorus)
第二季
pure pure heart, 5月雨,tokimeki sugar
相遇天使(一段)

主唱仲有片尾single(應該有7隻係主唱) 同角色歌(呢度6隻)

唔知仲有冇漏

Come with me
Let's go
計唔計
有單人版本

計埋佢囉
呢兩首個個都有單人版

我計咗落去啦

Singing
Listen

講真Listen同No, thank you嗰兩隻b面歌都好好聽

Our Magic

Girls in Wonderland

多謝咁多位幫手
report duty :電影cd drive入邊好似冇左cd file 有冇人開心share
report duty :電影cd drive入邊好似冇左cd file 有冇人開心share

你等陣 聽日得閒搞

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

好想食比兩個女仔咬過既冬甩

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

差唔多搞掂

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

差唔多搞掂

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

差唔多搞掂

基本上搞掂 但係我自己睇唔返
你睇下有冇

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

差唔多搞掂

你睇下有冇

睇到啦
不過unmei wa endless嘅booklet嘅格式有d唔對路 我搞搞佢

俾佢餵

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

差唔多搞掂

你睇下有冇

睇到啦
不過unmei wa endless嘅booklet嘅格式有d唔對路 我搞搞佢

呢個都搞掂

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

差唔多搞掂

你睇下有冇

睇到啦

呢個都搞掂

唔該哂,番工坐車終於有新歌聽下

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

差唔多搞掂

你睇下有冇

睇到啦

呢個都搞掂

幾時出第三季

睇完右邊張poster以為有第三季 望下左下條女好似係佐助個女就無幻想了

睇完右邊張poster以為有第三季 望下左下條女好似係佐助個女就無幻想了

的確好似

你等陣 聽日得閒搞

唔該哂啊

差唔多搞掂

你睇下有冇

睇到啦

呢個都搞掂

unmei wa endless 啲歌詞好正

b面嗰隻聽落好舒服都好正 試過聽到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞