召集所有鍾意K-ON輕音少女嘅面子#8最重要的珍貴事物一直都在我們的身邊

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
【速報】声優・佐藤聡美さんが結婚!!お相手は同じく声優の寺島拓篤さん!
要幸福

ritsu要結婚了

諗起以前有d變態fans一聽到呢類消息 就要整爛d碟 又爛d公仔

早幾年d變態佬好鬼勁 跟到上門揾到 愛生同Tom-H@ck同居

而家係咪得番竹達未結婚?

壽美菜子都結咗婚
點解澪做主唱既歌得咁少

少咩

咁多首都叫少
點解澪做主唱既歌得咁少

少咩

咁多首都叫少

唔計片頭尾曲,劇入面比較印象深刻既歌都係yui唱,好似飯是零食同u&i咁
點解澪做主唱既歌得咁少

少咩

咁多首都叫少

我條playlist好似得13首歌
點解澪做主唱既歌得咁少

少咩

咁多首都叫少

第一季
fuwa fuwa time(全首->一段) , 釘書機(一段), fudepen(全首->一段+chorus)
第二季
pure pure heart, 5月雨,tokimeki sugar
相遇天使(一段)

主唱仲有片尾single(應該有7隻係主唱) 同角色歌(呢度6隻)

唔知仲有冇漏
點解澪做主唱既歌得咁少

少咩

咁多首都叫少

第一季
fuwa fuwa time(全首->一段) , 釘書機(一段), fudepen(全首->一段+chorus)
第二季
pure pure heart, 5月雨,tokimeki sugar
相遇天使(一段)

主唱仲有片尾single(應該有7隻係主唱) 同角色歌(呢度6隻)

唔知仲有冇漏

Come with me
Let's go
計唔計
有單人版本
點解澪做主唱既歌得咁少

少咩

咁多首都叫少

第一季
第二季
相遇天使(一段)

唔知仲有冇漏

Let's go
計唔計
有單人版本

計埋佢囉
呢兩首個個都有單人版
點解澪做主唱既歌得咁少

少咩

咁多首都叫少

第一季
第二季
相遇天使(一段)

唔知仲有冇漏

Let's go
計唔計
有單人版本

計埋佢囉
呢兩首個個都有單人版

我計咗落去啦

少咩

咁多首都叫少

第一季
第二季
相遇天使(一段)

唔知仲有冇漏

Let's go
計唔計
有單人版本

計埋佢囉
呢兩首個個都有單人版

我計咗落去啦

Singing
Listen

少咩

咁多首都叫少

第一季
第二季
相遇天使(一段)

唔知仲有冇漏

Let's go
計唔計
有單人版本

計埋佢囉
呢兩首個個都有單人版

我計咗落去啦

Singing
Listen

講真Listen同No, thank you嗰兩隻b面歌都好好聽

少咩

咁多首都叫少

第一季
第二季
相遇天使(一段)

唔知仲有冇漏

Let's go
計唔計
有單人版本

計埋佢囉
呢兩首個個都有單人版

我計咗落去啦

Singing
Listen

講真Listen同No, thank you嗰兩隻b面歌都好好聽

Our Magic

Girls in Wonderland
新人留名

welcome
得閒爬下文 有時有開心些牙 睇下有咩你係冇嘅 自己執
【速報】声優・佐藤聡美さんが結婚!!お相手は同じく声優の寺島拓篤さん!
要幸福

ritsu要結婚了

諗起以前有d變態fans一聽到呢類消息 就要整爛d碟 又爛d公仔

早幾年d變態佬好鬼勁 跟到上門揾到 愛生同Tom-H@ck同居

壽美菜子都結咗婚

aki結左婚咩
要幸福

ritsu要結婚了

壽美菜子都結咗婚

aki結左婚咩

係囉
不要再說了
不要再說了

邊個先
好彩竹達仲未結婚 不過好似有男朋友

好幾年前已經傳過

好幾年前已經傳過

now好似有個新嘅叫岡本信彥
雖然都傳咗好耐吓
不要再說了

邊個先

睇user name
不要再說了

邊個先

睇user name

oh sugar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞